Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Dödligt spår

Dödligt spår

Inbunden bok. Norstedts. 4 uppl. 2007. 440 sidor.

Mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113017884
Titel
Dödligt spår
Författare
Patricia Cornwell
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2007
Omfång
440 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
140 x 215 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
522 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Tillsammans med sin partner Pete Marino åker Scarpetta på uppdrag till sina gamla hemtrakter för att bistå som rättspatologisk expert.

Scarpetta frilansar numera med bas i södra Florida och återvänder till den stad som hon lämnade för fem år sedan (i Sista utvägen): hon reser tillbaka till Richmond, Virginia, efter en märklig kallelse från den nytillträde chefsrättsläkaren, som hävdar att han behöver hennes hjälp. När hon återvänder upptäcker hon att inget är som förut. Hennes gamla labb är varken så välskött eller organiserat som det brukade vara; den nuvarande chefen är uppenbart oduglig och verkar ha en dold agenda för sitt sätt att sköta jobbet. Scarpettas förra chefsassistent tycks ha drabbats av personliga problem, som han vägrar diskutera, och en prålig FBI-agent börjar blanda sig i ett fall, på ett sätt som faller utanför regelboken. Den här gången gäller det en 14-årig flickas mystiska död – blev hon mördad?

Tillsammans med sin partner Pete Marino och sitt skarpa kunnande lyckas Scarpetta säkra de spår som otvivelaktigt tyder på att det är ett mord. Men spåren pekar också på fler möjliga offer i ett rättsmedicinskt pussel, där en av bitarna passar in på en person som står Scarpetta själv mycket nära. Det är kusligt, det är spännande och som alltid när det gäller Cornwell och Scarpetta skarpsinnigt och väldigt drivet.