Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just Kids

Just Kids

Ljudbok. Earbooks. 1 uppl. 2010.

Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Fodral i nära nyskick. Earbooks 2010, Uppläsare: Marika Lagercrantz, 9 CD + 1 MP3, märke efter etikett på fodralets framsida, ljudbok

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789186231125
Titel
Just Kids
Författare
Patti Smith
Förlag
Earbooks
Utgivningsår
2010
Bandtyp
CD-skiva
Mått
132 x 132 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
233 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Extra MP3-CD medföljer!

"Det var sommaren då Coltrane dog. Sommaren då Jimi Hendrix satte eld på sin gitarr och Kina sprängde en vätebomb. Det var uppror i Newark och protestmarscher mot Vietnamkriget. Världen
stod på tröskeln till en ny tid. Det var kärlekens sommar. Det var sommaren som förändrade mitt liv. Det var sommaren då jag mötte Robert".

Den heta sommaren 1967 lämnar Patti Smith New Jersey för att söka äventyret i New York. Hon är tjugo år gammal, törstar efter nya intryck och erfarenheter, vill inspireras och utvecklas. Och framför allt vill hon skapa. I New York träffar hon sin själsfrände Robert Mapplethorp, som blir hennes följeslagare under de kommande åren, då båda når stor berömmelse och revolutionerar sina konstarter; han som fotograf och hon som musiker och poet.

Just Kids är både en innerlig kärleksförklaring till en älskad vän och en levande skildring av New Yorks dynamiska kulturliv i början av 70-talet. Här får vi möta en rad legendariska författare, musiker och konstnärer: Janis Joplin, Jim Morrison, Andy Warhol, Bob Dylan, William S. Burroughs, Tom Verlaine för att bara nämna några.