Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Vägen till överjaget 1

Vägen till överjaget 1

Inbunden bok Bokförlaget Robert Larson. 1981. 165 sidor.

Mycket gott skick. Förtryckt namnlapp på pärmens insida. Understrykningar. >> Fler av säljarens artiklar hittar du genom att klicka på ”Säljare” nedan i annonsen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
915140088x
Titel
Vägen till överjaget 1
Författare
Paul Brunton
Förlag
Bokförlaget Robert Larson
Utgivningsår
1981
Omfång
165 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
153 x 222 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
366 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Är vi något mer än kropp, tankar och känslor? Gåtan människan kan verka outgrundlig. Men genom att metodiskt utforska oss själva, kan vi finna nyckeln både till vår egen verklighet och universums. I boken dokumenteras och fördjupas den analytiska metod som författaren presenterar i boken Den hemliga vägen. Steg för steg lämnar vi okunnighet och illusioner bakom oss. Författaren tar oss med på en forskningsresa i vårt eget inre, där vi får lära oss koncentration och där det ifrågasättande intellektet används som ett känsligt instrument. Paul Bruntons självanalytiska metod är djupt förankrad i den universella verkligheten. Sökaren binds inte till någon religiös tradition och inte heller till någon sekt, kult eller -ism. Sanningen har sin egen kraft. Den ger oss livsglädje, skingrar vår okunnighet och ger oss styrka att övervinna svagheter och brister. I boken, får vi rikligt med material för självanalys. Där läggs grunden för de praktiska övningar som överbryggar klyftan till den inre verkligheten i Vägen till Överjaget, del 2. En studiehandledning skriven av Anna Bornstein finns tryckt i boken. Ur innehållet: Gåtan människan Den fysiska kroppen Känslan Tanken Från tidsmedvetande till evighetsnu Genialitetens utveckling