Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Operation rädda sommarlovet

Operation rädda sommarlovet

Inbunden bok

Nyskick. Libris förlag | Utg. 2019 | Förlagsband. | 80 s. | 9789173878111 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Del 2 i barnboksserien om Funkisfamiljen Funkisfamiljen är en barnboksserie för barn 6-9 år om hur det är att växa upp med ett syskon med funktionsnedsättning, vad gör en människa till det hon är, vad som händer när man dör och om meningen med livet. Boken är skriven av journalisten Anna Pella som har sin egen familj som förlaga till böckerna. Anna Pellas första bok När du ler stannar tiden är en dagbok till hennes dotter Agnes som föddes med en svår hjärnskada. Den har uppmärksammats i flera stora medier, bland annat i Svt:s program "När livet vänder". Böckerna om Funkisfamiljen handlar om huvudpersonen Vide, 8, samt syskonen Tintin, 5 och Mio, 10 år. Mio har en sällsynt diagnos och kan inte kan gå eller prata. Seriens andra bok, Operation rädda sommarlovet, handlar om ovisshet och om hur det känns för Vide när Mio blir sjuk. Alla roliga sommarplaner riskerar att bli inställda och mamma och pappa är oroliga, ledsna och trötta. De märker inte hur Vide och Tintin mår, och tvingar dem att åka till farmor och farfar fastän de hellre vill vara på sjukhuset med Mio. Tillsammans med farfar försöker Vide rädda sommarlovet. Varje bok i serien Funkisfamiljen handlar om olika jobbiga saker Vide hittar sätt att förhålla sig till. Böckerna visar på Vides egna förmåga och att barns tankar och känslor är viktiga och riktiga. Seriens första bok, Operation slutstirrat, tog upp frågor om bemötande och kom ut hösten 2018. Anna Pella är journalist och fotograf med inriktning mot familjeliv och funktionsnedsättning. I hennes uppmärksammade bok När du ler stannar tiden berättar hon om hur det är att leva med en dotter med en svår medfödd hjärnskada. Anna Pellas egen familj är förlaga till barnboksserien Funkisfamiljen. Anna Forsmark som illustrerat boken använder humor, värme och mycket detaljer i sina illustrationer. Hon har tidigare illustrerat Lek istället för bråk samt på Libris Lilla nej-boken och Operation slutstirrat.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173878111
Titel
Operation rädda sommarlovet
Författare
Anna Pella
Förlag
Libris förlag
Utgivningsår
2019
Omfång
80 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
500 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Del 2 i barnboksserien om Funkisfamiljen Funkisfamiljen är en barnboksserie för barn 6-9 år om hur det är att växa upp med ett syskon med funktionsnedsättning, vad gör en människa till det hon är, vad som händer när man dör och om meningen med livet. Boken är skriven av journalisten Anna Pella som har sin egen familj som förlaga till böckerna. Anna Pellas första bok När du ler stannar tiden är en dagbok till hennes dotter Agnes som föddes med en svår hjärnskada. Den har uppmärksammats i flera stora medier, bland annat i Svt:s program "När livet vänder". Böckerna om Funkisfamiljen handlar om huvudpersonen Vide, 8, samt syskonen Tintin, 5 och Mio, 10 år. Mio har en sällsynt diagnos och kan inte kan gå eller prata. Seriens andra bok, Operation rädda sommarlovet, handlar om ovisshet och om hur det känns för Vide när Mio blir sjuk. Alla roliga sommarplaner riskerar att bli inställda och mamma och pappa är oroliga, ledsna och trötta. De märker inte hur Vide och Tintin mår, och tvingar dem att åka till farmor och farfar fastän de hellre vill vara på sjukhuset med Mio. Tillsammans med farfar försöker Vide rädda sommarlovet. Varje bok i serien Funkisfamiljen handlar om olika jobbiga saker Vide hittar sätt att förhålla sig till. Böckerna visar på Vides egna förmåga och att barns tankar och känslor är viktiga och riktiga. Seriens första bok, Operation slutstirrat, tog upp frågor om bemötande och kom ut hösten 2018. Anna Pella är journalist och fotograf med inriktning mot familjeliv och funktionsnedsättning. I hennes uppmärksammade bok När du ler stannar tiden berättar hon om hur det är att leva med en dotter med en svår medfödd hjärnskada. Anna Pellas egen familj är förlaga till barnboksserien Funkisfamiljen. Anna Forsmark som illustrerat boken använder humor, värme och mycket detaljer i sina illustrationer. Hon har tidigare illustrerat Lek istället för bråk samt på Libris Lilla nej-boken och Operation slutstirrat.