Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Laga lätt italienskt

Laga lätt italienskt

Inbunden bok. Prisma. 2000. 254 sidor.

Nyskick. Italien kan delas in i två kulinariska områden: i det ena använder man sig mycket av vin och olivprodukter, i det andra av kött- och mejeriprodukter.
Italien kan delas in i två kulinariska områden: i det ena använder man sig mycket av vin och olivprodukter, i det andra av kött- och mejeriprodukter. Här presenteras maträtter från hela Italien och från varje region några extra spännande specialiteter. Vad sägs om Bönsoppa från Toscana med vitlök och oregano, Fläskkotletter från Neapel, smaksatta med oliver och parmesanost - och som avslutning på måltiden kanske någon av de kända italienska efterrätterna.
Laminatband. Rikt fotoillustrerad i färg-Format 27,5x22,2 cm. Vikt 1500 g. Språk: Svenska. Absolut nyskick. (210422 DA18)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151837706
Titel
Italienskt
Författare
Stephens, Penny
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2000
Omfång
254 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
1460 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Italien kan delas in i två kulinariska områden: i det ena använder man sig mycket av vin och olivprodukter, i det andra av kött- och mejeriprodukter. Här presenteras maträtter från hela Italien och från varje region några extra spännande specialiteter. Vad sägs om Bönsoppa från Toscana med vitlök och oregano, Fläskkotletter från Neapel, smaksatta med oliver och parmesanost - och som avslutning på måltiden kanske någon av de kända italienska efterrätterna, som Tiramisu eller Zabaglione? Buon appetito!