Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hantverksöl

Hantverksöl

Inbunden bok. Massolit Förlag. 1 uppl. 2015. 109 sidor.

Nyskick. Dekorerat kartonnage. Denna bok är förlagsny och oläst bok. Öl med fokus på hantverk och kvalitet Sverige är ett fantastiskt ölland! Det vimlar av mikrobryggerier som tillverkar gott och spännande öl. Hantverksbryggt folköl finns att hitta i mataffärer och det bryggs till och med gott lättöl. Även internationellt är hantverksmässigt framställt öl en stark trend. Boken fokuserar på några av våra mest intressanta och nyskapande bryggerier. Vi får veta mer om ölets historia, tillverkningen och om olika öltyper. Vi får även lära oss hur öl ska hällas upp och drickas. Denna dryck kan nämligen avnjutas på en mängd olika sätt! Bryggarna ger också tips om vilka öl som kan passa till våra vanligaste maträtter. Dessutom presenteras ett femtiotal mikrobryggerier över hela landet med information om öppettider och möjligheter till besök och provningar. En inspirerande guidebok till såväl ölet och dess historia som till svenska mikrobryggerier! Fotografen Bruno Ehrs står för bokens fantastiska bilder.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789187785412
Titel
Hantverksöl
Författare
Per Ahlin
Förlag
Massolit Förlag
Utgivningsår
2015
Omfång
109 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
201 x 274 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
604 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Öl med fokus på hantverk och kvalitet

Sverige är ett fantastiskt ölland! Det vimlar av mikrobryggerier som tillverkar gott och spännande öl. Hantverksbryggt folköl finns att hitta i mataffärer och det bryggs till och med gott lättöl. Även internationellt är hantverksmässigt framställt öl en stark trend.

Boken fokuserar på några av våra mest intressanta och nyskapande bryggerier. Vi får veta mer om ölets historia, tillverkningen och om olika öltyper. Vi får även lära oss hur öl ska hällas upp och drickas. Denna dryck kan nämligen avnjutas på en mängd olika sätt! Bryggarna ger också tips om vilka öl som kan passa till våra vanligaste maträtter. Dessutom presenteras ett femtiotal mikrobryggerier över hela landet med information om öppettider och möjligheter till besök och provningar. En inspirerande guidebok till såväl ölet och dess historia som till svenska mikrobryggerier!

Fotografen Bruno Ehrs står för bokens fantastiska bilder.