Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Konditorns bakverk : bästa tips till ett lyckat bak
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186287801
Titel
Konditorns bakverk : bästa tips till ett lyckat bak
Författare
Bäckström, Per
Förlag
Stevali
Utgivningsår
2015
Omfång
155 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 242 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
700 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Konditorns bakverk är vinnare i tävlingen "Årets svenska måltidslitteratur 2015" i kategorin: Söta bakverk Konditorns bakverk-bästa tips till ett lyckat bak. Bakar man med kärlek märks det direkt, och det behöver inte vara komplicerat. Visst, när det är fest vill man ju anstränga sig och göra något extra smarrigt som imponerar på gästerna. Men det enkla kan också göra intryck. Efter en kraftig middag vill man kanske bara ha något lätt, då räcker det med en skopa glass, en pralin, en bit morotskaka till kaffet eller, varför inte, en stor skål nygjorda chokladbollar. Följ med in i den söta världen och låt dig inspireras av en konditors bakverk och desserter. Recepten är lätta att följa och illustrerade med vackra och informativa fotografier. Självklart ingår också en mängd knep, tips och råd för ett lyckat och smakrikt resultat. Hoppas att ni genom mina recept får uppleva samma glädje och smakrikedom som jag gör varje dag. Bon appétit! / Per Bäckström Per Bäckström är chefskonditor och kreativ chef på anrika Wienercaféet i Stockholm, och därtill dessert och leveransansvarig på flera välkända Stockholmskrogar och caféer, däribland Prinsen, Villa Godthem, Le Rouge, Trattorian, Zink Grill, Le Bar, Orangeriet, Bar Burger Café och Café Milano. Han tog brons i Årets konditor 2014 och vann tredjepriset i TV-programmet Dessertmästarna 2013. På hans CV finns bland annat Bakker de la Haye i Amsterdam, samt NK-bageriet, Hasselbacken, Melody hotel och Villa Källhagen i Stockholm.