Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Klättrarens själ : en bok om motivation, mål och utmaningar

Klättrarens själ : en bok om motivation, mål och utmaningar

Nyskick. Utgiven av ICA Bokförlag 2005, inbunden med kolorerade kartongpärmar, rikligt illustrerad med färgbilder, 159 + 7 fotosidor, storlek22.5 * 26.5 cm, vikt 824 gram, frakt b-post 48 kr. Förlagsnytt exemplar. Boken Klättrarens själ lanseras av ICA Bokförlag, till bokmässan år 2005 i sep. Boken behandlar frågan om Varför man klättar och vad det är som rör sig i huvudet på oss klättrare. Boken är på 170 sidor med över 120 st av Fredriks bilder. Texten står klättraren & psykologen Per Calleberg för. Texten är baserad på intervjumaterial från olika typer av klättrare. Detta kommer att bli en perfekt bok för dig som söker efter motivation & inspiration. Och då menar jag även för dig som inte själv är bergsklättrare. Den här boken handlar om vad det är som får människor att vilja ägna sig åt något. Eftersom bokens författare är klättrare, faller det sig naturligt att rikta uppmärksamheten mot just klättring och klättrares motivation. Ur ett perspektiv är det här därför en bok om klättring, men ur ett annat perspektiv är det också en bok om människor och vad som motiverar oss. Hur kommer det sig att somliga helst av allt vill ägna sig åt klättring, en aktivitet som är både besvärlig och jobbig, som är långt ifrån riskfri och som inte ger några som helst materiella belöningar? I den här boken försöker två klättrare, psykologen Per Calleberg och fotografen Fredrik Schlyter, kasta ljus över denna fråga. I text och bild vill de utforska och försöka förmedla de viktigaste av klättrarens drivkrafter. På ytan handlar boken om klättring, men i grunden handlar den om mål & motivation, om grundläggande mänskliga behov och drivkrafter. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9153425669
Titel
Klättrarens själ : en bok om motivation, mål och utmaningar
Författare
Per Calleberg
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2005
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
222 x 262 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
832 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Fredrik Schlyter är en duktig friluftsfotograf och dessutom klättrare. Per Calleberg är psykolog och klättrare. Tillsammans har de gjort en bok som handlar om mål och motivation, med utgångspunkt från varför klättrare klättrar. I första hand riktar sig boken till klättrare och deras närstående, men också till dem som funderat på att börja klättra eller de som bara är fascinerade av klättring.

Bokens kapitel handlar om att tillhöra en grupp, spänning, rörelseglädje, mentala utmaningar, socialt samspel, lek, intryck, att känna sig både liten och stor och behovet av lärande. Det handlar om klättrare som författarna intervjuat, men gäller oss alla på sätt och vis. Texten blandas upp med klätterhistorier som anknyter till kapitlen.

Boken innehåller 130 fantastiskt vackra och spännande bilder från klätterturer i hela världen.