Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
BEVISBÖRDA

BEVISBÖRDA

Inbunden bok Forum. Första, andra tryckningen uppl. 2001. 363 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Hudiksvall, 1979. En familj på fyra personer hittas en kväll döda vid middagsbordet tillsammans med en oidentifierad gäst. När orsaken till de märkliga dödsfallen skall utredas morgonen därpå svartnar det plötsligt för ögonen på den unge obducenten. När han vaknar är ett av liken spårlöst försvunnet från obduktionssalen. Nitton år senare får rättsmedicinaren David Lagerquist ett märkligt tips om händelsen och bestämmer sig för att utforska saken närmare. Samtidigt inträffar två svårförklarliga dödsfall på sjukhuset i Kalmar, och den rättsmedicinska utredningen visar att förövarens DNA är identiskt med det försvunna Hudiksvallslikets. När David nystar mer i händelsen inser han att han också har en roll och ett ansvar i vad som sker. Genom en omtumlande och mycket farlig katt- och råtta-lek bland DNA-spår, hemliga druidsällskap och makabra dödsfall kommer han slutligen mördaren på spåren. Eller är det egentligen David som omedvetet har inspirerat mördaren att slå till igen?
BEVISBÖRDA är Kalmarläkaren Per Källéns andra och fristående bok om rättsmedicinaren David Lagerquist - en avancerad och fascinerande psykologisk thriller fylld med isande spänning. Nära nyskick med skyddsomslag i nyskick. Aningen snedläst. 23,5 x 16 cm. 762 g. ISBN 01-37-11706-8.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen