-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 9789174242171 -
Den stora matresan
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 206 sidor.
Nära nyskick. Välaktat ex i nära nyskick - ren och fräsch inlaga
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 9789174242171 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 9789174242171 -
Den stora matresan
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1:2 uppl. 2011. 206 sidor.
Nära nyskick. Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar u läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 1:2 9789174242171 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 9789174242171 -
Den stora matresan
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 206 sidor.
Nära nyskick. En liten liten nagg på försättsbladet. ..............Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 9789174242171 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 9789174242171 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 9789174242171 -
Den stora matresan
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 206 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Helt ny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 9789174242171 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 9789174242171 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta förlag 9789174242171 -
Den stora matresan
Inbunden bok.
Nyskick. Bonnier Fakta 2011 (sv.originaluppl.), 206s. B/H=23,5x29. Vikt = 1265g. Dekorerat klotband med linnerygg (kartonnage). Fotoillustrerad i färg. Nyskick.
ISBN: 9789174242171 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
9789174242171 -
Den stora matresan
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 206 sidor.
Nyskick. Under ett år reste författaren runt i Sverige och samlade på sig recept från alla delar av landet. Denna bok är resultatet. Mycket smakfullt illustrerad.
Hylla A47s … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 9789174242171 -
Den stora matresan
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 206 sidor.
Mycket gott skick. Klotrygg 4:o. Rikt färgillustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 9789174242171 -
Den stora matresan
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 206 sidor.
Gott skick. Lite sliten på omslaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 9789174242171 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 9789174242171 -
Den stora matresan
Inbunden bok.
Gott skick. Bonnier Fakta, 2011. 206 sidor, 28x23 cm, 1265 gram. Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor me läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
9789174242171 -
Den stora matresan
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 206 sidor.
Nyskick. Förlages dek.halvklotbd- Rikl.färgfotoillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 9789174242171 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 9789174242171 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
Bonnier Fakta 9789174242171 -
Den stora matresan. Lappland. Småland. Öland....
Nyskick. Bonnier fakta. 2011. Hårda pärmar, inbunden bok i nyskick. 207 sidor. 1280 g. Sverige på ett fat - à la Morberg Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242171
- Titel
- Den stora matresan
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1265 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad finns det för mat i Sverige? I Den stora matresan reser Per Morberg land och rike runt i jakt på den traditionella svenska kokkonsten. Från Lappland i norr till Skåne i söder möter han människor med stor kunskap om traktens mattraditioner, han letar upp de bästa och mest karakteristiska råvarorna och hittar gömda och glömda recept. Utifrån varje landskaps specialiteter komponerar han sedan egna rätter och ger oss Sverige på ett fat - à la Morberg. Boken utgår från tv-serien med samma namn som sänds i TV4 i höst.Ur resedagboken:Den 27 februariGänget samlar ihop sig i matsalen för att diskutera dagens upplägg. Morgonkaffet är återigen för svagt för min svårväckta fjollträskhjärna. Idag ska vi hämta mandelpotatis hos en odlare och åka hem till ett par som kan laga skedpalt. Vi ska också träffa en matkunnig samekvinna från Jokkmokk som har med sig hjortron och kvanne.I flera dagar har jag funderat på samer och mitt eget ursprung. Min mors mormors far, eller något sådant, var sydsame och hette Salomon Salomonsson. Jag önskar att jag visste mer om samisk kultur och hade fått ta del av några av gammelmorfars fars kunskaper. Det enda jag ärvt är det samiska utseendet. Enligt gamla uppslagsverk har "lappen höga kindben, svart stripigt hår och är allmänt opålitlig". Det stämmer ju utmärkt bra på mig!
9789174242171
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn