Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
MORBERG: maten, drycken och konsten att kombinera

MORBERG: maten, drycken och konsten att kombinera

Nyskick. 2015. 280 sidor. 26.5 x 28.5 cm. 2.5 cm tjock.
1890 gr. Förlagsband. Ny!!

Vad dricker vi till maten?

Nu blir Per Morbergs mat ännu godare! I sin nya maffiga bok - en perfekt present - har han mixat sina allra bästa recept med ett trettiotal nya och tipsar om dryckerna som tar smakupplevelsen till nya höjder. Till varje rätt rekommenderar han tre olika drycker - öl, vin och champagne förstås men också mjölk, lingondricka och mycket annat. Helt enkelt sina favoriter. Det blir pinot noir, portugisiskt vitt och chardonnay till kycklingen med dragonsås, svensk ljus lager, IPA och klosteröl till sjömansbiffen och bordeaux, bordeaux och åter bordeaux till söndagssteken.

Följ med till Morbergs värld av smaker. Res med till Frankrike och lär dig mer om hur man kombinerar mat och dryck. Ta sedan fram kastrullerna och glasen, tillaga, häll upp och testa. Men kom ihåg att alltid lita på din egen smak. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174244953
Titel
Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera
Författare
Morberg, Per
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2015
Omfång
280 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
267 x 282 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
1893 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nu blir Per Morbergs mat ännu godare! I sin nya maffiga bok - en perfekt present - har han mixat sina allra bästa recept med ett trettiotal nya och tipsar om dryckerna som tar smakupplevelsen till nya höjder. Till varje rätt rekommenderar han tre olika drycker - öl, vin och champagne förstås men också mjölk, lingondricka och mycket annat. Helt enkelt sina favoriter. Det blir pinot noir, portugisiskt vitt och chardonnay till kycklingen med dragonsås, svensk ljus lager, IPA och klosteröl till sjömansbiffen och bordeaux, bordeaux och åter bordeaux till söndagssteken.Följ med till Morbergs värld av smaker. Res med till Frankrike och lär dig mer om hur man kombinerar mat och dryck. Ta sedan fram kastrullerna och glasen, tillaga, häll upp och testa. Men kom ihåg att alltid lita på din egen smak.