Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks

Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks

Inbunden bok Jure Förlag. 2018. 96 sidor.

Nyskick. Inbunden i dekorerat pappband och i absolut nyskick. Mycket rikt, vackert och instruktivt illustrerad med foton och teckningar i färg. EN NY BOK I PRESENTSKICK! (Nypris på Adlibris 202:-). Författaren är docent i mejeriteknologi vid Lunds universitet och tidigare professor i Norge. Han har tidigare lång erfarenhet som forsknings- och utvecklingschef inom livsmedelsindustrin och föreläser flitigt över hela landet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789172237216
Titel
Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks
Författare
Per-Olof Hegg - Jan Hedh - Anders Vendel - Martin Hansen - Thomas Drejing - Stefan Holmström - Kalle Bengtsson - Titti Qvarnström
Förlag
Jure Förlag
Utgivningsår
2018
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Innehåll: Jan Hedh – en grundkurs i bakverk och choklad Hur man jäser bullar blixtsnabbt. Wienerdeg och smördeg är teknologiskt fascinerande. Ganache är tryffel och chokladmousse på nytt sätt. Anders Vendel - ”Slow cooking” och gravning vid annorlunda temperatur. Vakuumbehandling eller ”infusion” ger spektakulära grönsaker. Martin Hansen - Vill ni tävla i Årets Kock kan ni börja med helstekt marulk och fortsätta med smörbakad anka. Rödbetsglass är exempel på ”smakmäkling”. Thomas Drejing - Enkla och delikata kålrecept och magi med morötter. Så kan man förbättra den offentliga maten. Stefan Holmström - mjölkens mysterier Ostkaka och kalvdans, efterrätter i modern tappning. En traditionell gåsmeny avslutas med ljuvlig äppelkaka. Kalle Bengtsson - Fantastiska skaldjursvarianter med havskräfta, bläckfisk, sjöborre, ostronemulsion, tempurafriterade klor och umamibuljong. Titti Qvarnström - Tårtbottnar, vaniljkräm och mördeg som inte kan misslyckas. Räkchips att överraska med på lördagskvällen.