Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Stressyoga : ta kontrollen över ditt liv

Stressyoga : ta kontrollen över ditt liv

Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2014. 111 sidor.

Mycket gott skick. Hylla 13 - Plan 1

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174612363
Titel
Stressyoga : ta kontrollen över ditt liv
Författare
Söder, Per
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2014
Omfång
111 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
198 x 243 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
620 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ordet stress har sin rot i latinets stringere som betyder dra isär, slita sönder. Ordet yoga har sin rot i det indoeuropeiska yug som betyder föra samman, sätta ihop. Boken Stressyoga lär ut enkla handfasta tekniker för att kunna hantera stress och stressens olika symptom.

När vi under lång tid utsätts för stress upplever vi till slut att tillvaron slits itu och faller samman. Balansen mellan alla krav och förmågan att leva upp till dessa har rubbats och vi känner ständigt att vi inte räcker till. Stressen, som i sin akuta form tillhör kroppens försvar, blir i sin kroniska form en fiende som bryter ner oss.
Människor som söker hjälp för svår huvudvärk uppger ofta stress som orsak. Och tanken bakom den här boken är att bryta stressen innan den leder till migrän eller andra svåra symptom.

Stressyoga är precis som Migränyoga en lättanvänd handbok som ger dig verktyg till att själv börja hantera din stress i vardagen. Yoga har visat sig kunna motverka alla negativa effekter från ständig stress. Allt som krävs är enkla övningar som alla kan göra varje dag i sitt eget hem.

PER SÖDER driver Yogamottagningen (www.yogamottagningen.se) som behandlar stress och stressutlösta symptom. De senaste tio åren har han jobbat som VD för en konferensanläggning och tidigare var han gymnasielärare. Söder har varit verksam som yogainstruktör sedan 2004 och arbetar främst med medicinsk yoga för personer som lider av svår huvudvärk. Migränyoga var hans uppskattade debutbok och nu kommer Stressyoga.