Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
LCHF till vardags : riktig mat för familjer med tunna plånböcker

LCHF till vardags : riktig mat för familjer med tunna plånböcker

Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2010. 183 sidor.

Mycket gott skick. Gallrad biblioteksbok och därav inplastad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789172411661
Titel
LCHF till vardags : riktig mat för familjer med tunna plånböcker
Författare
Per Wikholm - Katarina Wikholm
Förlag
Optimal Förlag
Utgivningsår
2010
Omfång
183 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
177 x 218 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
640 g
Språk
Svenska
Baksidestext
95 lättlagade maträtter baserade på vanliga och prisvärda råvaror
LCHF till vardags är en hjälp för dig som vill kunna äta kolhydratsnålt hela veckan utan att det blir stora hål i plånboken. I familjen kan man ha olika känslighet för kolhydrater. Ofta är det så att någon familjemedlem av hälsoskäl måste följa en strikt lågkolhydratdiet. Det kan bero på övervikt, diabetes, epilepsi eller andra orsaker som gör kroppen extra känslig för kolhydrater. Andra i familjen tål en större mängd kolhydrater. Denna kokbok erbjuder kombinationsmöjligheter som kan variera en och samma huvudrätt med olika tillbehör. Här hittar du recept som passar såväl den som följer en strikt LCHF-kost till recept för den som föredrar lite mer kolhydrater.
Enkelt, naturligt och nyttigtLågkolhydratkost är mycket enkelt att följa: avstå från de processade kolhydratrika livsmedel som bara funnits under en mycket kort tid i människosläktets historia. Uteslut eller begränsa strikt socker, bröd, pasta, potatismos och ris. Ät istället sådant som vi alltid har ätit: Rikligt med kött, ägg, fisk, skaldjur och grönsaker. Rotfrukter, nötter, bär och frukter i lagom mängd. För oss här i Norden har också mejeriprodukter under lång tid varit en viktig källa till såväl fullvärdigt protein som livsnödvändiga fetter och mineraler.

"Detta är en välgjord, vacker bok med vardagsrecept enligt LCHF-filosofin, d.v.s. recept där kolhydraterna begränsats och fettet utökats. Genom att ersätta eller byta ut bröd, ris, pasta och socker kan kosten lätt göras nyttigare."

Agneta Eriksson, BTJ-häftet