Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Prinsessans partybok

Prinsessans partybok

Inbunden bok Bonnier Carlsen. 2003. 48 sidor.

Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Stukade ryggändar. Aningen skavda hörn. Namnad på inlagans första blad. Fin inlaga. [rum 1]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9163839539
Titel
Prinsessans partybok
Författare
Pernilla Glaser
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2003
Omfång
48 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
196 x 266 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
315 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Sex prinsessor och lika många partytips! Vad kan man önska sig mer? Det här är den perfekta presentboken till alla prinsessprilliga tjejer och killar! Pernilla Glaser har valt ut några av de klassiska prinsess-sagorna och berättar dem för oss med en alldeles egen röst. Och som rosen på tårtan, eller som tiaran på huvudet (!), delar hon med sig av coola tips för ett kul party! Det här är sagorna som du kan läsa själv, be en vuxen läsa för dig eller läsa högt för en kompis eller ett småsyskon! 1. Törnrosa Och recept på mumsiga marsipanrosor 2. Askungen Och hur du gör din egen krona 3. Snövit Och hur du gör en vacker spegel 4. Rapunsel Och tips på festfrisyrer 5. Prinsessan på ärten Och hur du gör dina egna prinsesshalsband 6. Prinsessan och Grodan Och recept på partysnacks Pernilla Glaser är författare, dramatiker och förläggare. Och partyprinsessa. De alldeles fantastiska illustrationerna är signerade Jens Magnusson.