Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Bara ett barn

Bara ett barn

Inbunden bok

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Piratförlaget, 2010. Förlagsband med skyddsomslag. Mycket gott skick, men OBS övertuschad namnteckning eller namnstämpel på försättsbladet. 371, [1] s. ISBN 978-91-642-0330-4.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789164203304
Titel
Bara ett barn
Författare
Malin Persson Giolito
Förlag
Piratförlaget
Utgivningsår
2010
Omfång
371 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 217 mm Ryggbredd 33 mm
Vikt
651 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Alex Andersson är en märklig unge. Han hamnar ideligen i nya slagsmål, har svårt att koncentrera sig i skolan och sitter och somnar på lektionerna. Han pratar knappt och säger han något så svär han bara. Men en dag upptäcker hans lärare något som får henne att slå larm. Hon tror att hon har förstått varför Alex har problem. Misstankarna tas på största allvar. Alex tvångsomhändertas av socialen och polisen inleder en brottsutredning för att ta reda på vem det är som har behandlat Alex så illa. Sophia Weber, delägare på en liten advokatbyrå i Gamla stan, utses till Alex advokat. Advokat Sophia Weber får aldrig företräda några massmördare, bankdirektörer eller våldtäktsmän med ordnade familjeförhållanden och bättre ekonomi än hon själv. Hon har väntat många år på den kallblodiga brottsling som hon tycker att hon förtjänar. Hennes senaste klient Alex Andersson, sju år gammal, väger inte ens trettio kilo. Han kan vare sig åtalas eller straffas, kan inte klockan och har ingen aning om vad en advokat egentligen håller på med. Ändå är det han som ska göra Sophia Weber känd.