Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Roten till det goda : rätter med rotsaker

Roten till det goda : rätter med rotsaker

Inbunden bok

Mycket gott skick. Ica, 2008. Förlagets tryckta/dekorerade pappband. 4:o (28x24 cm). Pärmarna med en del helt lätta, ytliga repor, den bakre även med några små, lätta skrapmärken, i övrigt ett fräscht exemplar i mycket gott skick. 105, [3] s. ISBN 978-91-534-2884-8.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789153428848
Titel
Roten till det goda : rätter med rotsaker
Författare
Roland Persson
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2008
Omfång
105 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
235 x 275 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
688 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Rotsaker har blivit både vardags- och lyxmat. Här presenteras olika sorters husmansrötter i både klassiska och nya, fräscha recept. Låt dig inspireras! ­Tillaga, ät och njut! Det här är boken för alla som älskar rotfrukter! Men också för alla dem som, efter att ha provat de olika rätterna, kommer att längta efter de goda och nyttiga rötterna. Recepten ger prov på rotfrukternas mångfald, varierande användningsområden och olika tillagningssätt. Rotfrukter tillhör det naturliga köket, vilket gör att recepten är vegetariska. Varje ­recept avslutas med tips på tillbehör, som kött eller korv av olika slag, och de passar både till vardags och till fest. Alltsammans kryddas med fantastiska och inspirerande bilder. Roland Persson verkade under 15 år som kökschef i Franska Matsalen på Grand Hotel i Stockholm. 1985-93 var han medlem i Svenska Kocklandslaget och 1990 blev Roland Persson utsedd till Årets kock. 1992 belönades han med Gastronomiska Akademiens guldmedalj. Även Ann Lindberg, fotograf, och Mikael Engblom, formgivare, har tidigare varit delaktiga i framtagandet av flera böcker.