Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mina favoriter : Bröd ost potatis med matglada vänner

Mina favoriter : Bröd ost potatis med matglada vänner

Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2001. 239 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9151839229
Titel
Mina favoriter : Bröd ost potatis med matglada vänner
Författare
Peter Harryson
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2001
Omfång
239 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
1184 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En efterlängtad uppföljare! Peter Harrysons främsta intressen vid sidan om yrket är familjen, ön Åstol, engelskt lantliv, historiska romaner och - icke minst - mat och dryck. Så det kändes naturligt att åter ställa sig vid spisen, det var ju så mycket gott som inte fick plats i förra årets stora succébok Nu ska det smaka!Denna gång har Peter samlat spännande recept som utgår från några av hans favoritråvaror i köket; det oumbärliga brödet, den mångsidiga osten och själva grunden för den svenska mattraditionen - vår älskade potatis.

"Jag är en mycket känslig typ med utpräglad svaghet för god mat och ädla drycker. Mitt matintresse bottnar i mamma och mormor. Båda lät mig hållas i köket och uppmuntrade mig. Och jag tyckte det var roligt från allra första början. Mormor lagade mat på vedspis. Och jag såg hur hon gjorde, kände hur gott det blev. Jag bad att få hjälpa till och fick lära mig någonting - eller kanske allting. Jag äter allt utom njure, och jag har prövat det mesta."
Peters favoriter rymmer ett hundratal lockande recept, såväl traditionella rätter som recept med spännande nytänkande.