Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sagan om Konungens återkomst - Extended version (4-disc)

Sagan om Konungens återkomst - Extended version (4-disc)

DVD. 2003.

Nära nyskick. Fodral i mycket gott skick. Textat på svenska, danska, norska, finska, isländska och engelska
Äventyr från 2003 av Peter Jackson med Elijah Wood och Billy Boyd.
Filmdatabasen Internet Movie Database, IMDb ger denna film betyget 8,9.
Sagan om konungens återkomst-Härskarringen är den tredje och sista delen i filmatiseringen av J. R. R. Tolkiens berömda böcker. Till denna unika DVD-utgåva har regissören Peter Jackson och hans fantastiska team slipat om kronjuvelen i den legendariska filmtrilogin om Härskarringen.

I utformandet av denna Special Extended Edition tog Jackson och hans redigerare inte bara in scener som klippts bort i den ursprungliga produktionen - de tog sig an den nya versionen som om filmen skapades för första gången.

Mer än 350 nya specialeffekter har lagts till och på samma sätt som på Sagan om ringen-Härskarringen och Sagan om de två tornen-Härskarringen har Howard Shore komponerat ny musik exklusivt för det nya bildmaterialet.

Extramaterialet innehåller precis som till de två första förlängda utgåvorna av trilogin om Härskarringen, åtskilliga timmar med kommentarer, dokumentärer och intervjuer med regissören Peter Jackson, manusförfattarna, skådespelarna samt produktions- och designavdelningarna, om allt från att filmatisera boken till hur man förtrollade Nya Zeeland till Midgård. Dokumentären som visar hur skådespelarna tar ett kärt farväl av sina rollgestalter och Midgård är en av extramaterialets känslomässiga höjdpunkter.

Det digra och varierade innehållet gör denna utgåva till en längre, djupare och mer detaljerad resa till Midgård än någonsin tidigare. Detta är något som både kommer att fascinera nya tittare och tillfredsställa filmtrilogins hängivna fans, som får uppleva ett rikt, förlängt sista äventyr.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen