Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Harris Tweed - Översättning av Jessica Hallén
Harris Tweed - Översättning av Jessica Hallén Harris Tweed - Översättning av Jessica Hallén Harris Tweed - Översättning av Jessica Hallén

Harris Tweed - Översättning av Jessica Hallén

Inbunden bok. Modernista. 1 uppl. 2018. 349 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Aningen snedläst

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 64 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789177813507
Titel
Harris Tweed
Författare
May, Peter
Förlag
Modernista
Utgivningsår
2018
Omfång
349 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
139 x 215 mm Ryggbredd 31 mm
Vikt
610 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ny thriller av succéförfattaren bakom Lewis-triloginNiamh & Ruairidh Macfarlane har varit ett par i över tio år och äger tillsammans det exklusiva väveriföretaget Ranish Tweed. På en affärsresa till Paris, där de ska göra marknadsföra sina tyger, upptäcker Niamh först att Ruairidh har en affär, och blir sedan vittne till hur han och hans älskarinna dödas av en bilbomb.
Förtvivlad återvänder Niamh till Yttre Hebriderna och till den avlägsna klipptopp som varit deras gemensamma hem. Hon ser tillbaka på sitt liv med Ruairidh och försöker desperat komma på vem som skulle kunna ha velat se honom död. 
Den franska polisen, som till en början misstänkt terrorism, har nu skickat kriminalaren Sylvie Braque efter sin huvudmisstänkta: Niamh själv. De båda kvinnorna dras under utredningen allt närmare varandra - och mot en dödlig, hänsynslös fiende. 
I svensk översättning av Jessica Hallén.OBS: I senare utgåvor av boken har titeln justerats från Harris Tweed till Ranish Tweed, i enlighet med författarens önskemål.PETER MAY [f.1951] är en flerfaldigt prisbelönt skotsk romanförfattare, bosatt i Frankrike, vars böcker sålt i över 4 miljoner exemplar. Hans Lewis-trilogi om Edinburgh-polisen Fin Macleod har hyllats av kritikerna både internationellt och i Sverige, och har vunnit en rad priser, bland annat Cezam Prix Littéraire Inter CE i Frankrike och The Barry Award för »Årets bästa kriminalroman« i USA.  Ranish Tweed är hans explosiva nya thriller, som än en gång utspelar sig i det skotska höglandet.»Peter May är en författare jag skulle följa till världens ände.« | Marilyn Stasio, The New York Times  »En av mina nya favoriter. Det här är väldigt bra!« |  Magnus Utvik, Gomorron Sverige, SVT om Lewis-trilogin