Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
I ondskans spår

I ondskans spår

Inbunden bok Minotaur. 1 uppl. 2002. 462 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.

FRI FRAKT inrikes Fraktfritt

Förlagsfakta

ISBN
9189380339
Titel
I ondskans spår
Författare
Peter Robinson
Förlag
Minotaur
Utgivningsår
2002
Omfång
462 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
144 x 215 mm Ryggbredd 36 mm
Vikt
629 g
Språk
Svenska
Baksidestext


”Peter Robinsons böcker är isande, lockande och djupt nyanserade konstverk.”
Dennis Lehane

”Peter Robinson är en mästare på att beskriva brittiskt polisväsende och han är värd en stor publik för denna gripande, psykologiskt skarpsinniga berättelse.”
Publishers Weekly 

När Yorkshirepolisen kallas till vad som förefaller vara ett vanligt familjegräl på The Hill 35 möts man av en chockerande syn. Den unga Lucy Payne har blivit svårt misshandlad och hennes make Terence är döende, men värst av allt är den upptäckt som görs i husets mörka och fuktiga källare ...
 Överkommissarie Alan Banks och hans kollegor har under lång tid lett spaningarna efter Kameleonten, en seriemördare som misstänks ligga bakom flera unga kvinnors försvinnande. Nu tyder allting på att polisen har funnit rätt man, men avslöjandet visar sig bara vara början på ett fall som döljer fruktansvärda hemligheter
 Ny, spännande kriminalroman av författaren till En ovanligt torr sommar, som belönades med Svenska Deckarakademins pris för bästa utländska kriminalroman 2001.

Peter Robinson föddes 1950 i Yorkshire. Efter studier i litteraturvetenskap vid universitetet i Leeds flyttade han till Kanada där han så småningom tog sin examen. Robinson bor numera i Toronto tillsammans med sin fru Sheila. Trots att han tillbringat större delen av sitt liv i Kanada utspelar sig hans berättelser huvudsakligen i hemlandet England.