Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Inspirationsspridaren : 65 korta berättelser ur verkliga livet

Inspirationsspridaren : 65 korta berättelser ur verkliga livet

Inbunden bok Magic Wonders. 1 uppl. 2013. 199 sidor sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Berättelser ur verkliga livet. Om Peter Stormares magkänsla och Åsa Jinders beslut att följa sin dröm. Plötsliga, intuitiva insikter som gjort hela skillnaden.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789186763060
Titel
Inspirationsspridaren : 65 korta berättelser ur verkliga livet
Författare
Petra Backteman - Johanna Öberg
Förlag
Magic Wonders
Utgivningsår
2013
Omfång
199 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
150 x 210 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
430 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I denna samling korta berättelser får vi ta del av upplevelser och insikter som på olika sätt har förändrat människors liv. Händelser, ögonblick och perspektiv som gjort hela skillnaden. Felicia som över en natt - genom ett nätklick - fick 10 000 människor att samlas på Sergels torg i Stockholm. Emil som med kroppen full av titanskruvar ensam cyklade till Kina och Milla som räddar andra barn med sina bullar. Vi får ta del av Peter Stormares magkänsla och Åsa Jinders beslut om att följa sin dröm. Berättelser som inte lämnar någon oberörd. Berättelser värda att dela med sig av. De senaste åren har Petra Backteman och Johanna Öberg samlat inspirerande berättelser från kända och okända svenskar. Nu finns dessa berättelser samlade i Inspirationsspridaren.  En del av författarnas intäkter går till olika projekt och/eller organisationer som de engagerar sig i. För mer info gå in på www.inspirationsspridaren.se Om boken: "Jag läste, kände, reflekterade och blev varm i hjärtat." Ernst Kirchsteiger