-
Vego Paradiso : en smak av det veganska köket
Häftad bok. Natur & Kultur. 2001. 115 sidor.
Gott skick. Spiralbunden och rikt illustrerad med foto och teckningar. Med fläckar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127353109
- Titel
- Vego Paradiso : en smak av det veganska köket
- Författare
- Hall, Pia
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 115 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Vikt
- 350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad har t ex kryddig cashewnötscurry, lena scones, pikant linssallad och mustig minestronesoppa gemensamt? Jo, alla kan tillagas utan animaliska produkter. Intresset för vegetarisk mat och veganmat ökar och man kan säga att en matrevolution är på gång i västvärlden. Allt fler blir veganer, vegetarianer eller helt enkelt blandkostare, som ofta väljer bort kött och fisk till förmån för vegorätter.
Här finns ett 80-tal läckra recept från det veganska köket. Många har hämtat inspiration från Asien, bland annat från det indiska och thailändska köket, men det finns också rätter för den hängivna husmanskostälskaren, till exempel pyttipanna, biff med potatis och spaghetti bolognese. Här kan man också läsa om vilka som egentligen var de första veganerna i världen, hur man gör för att vara säker på att få i sig alla näringsämnen och vad man säger till vänner och bekanta som ifrågasätter ens val av mat.
För den intresserade finns förslag på sajter, tidningar och litteratur inom området, listor över olika livsmedelstillsatser och en mindre ordlista.
Pia Hall är journalist och har bland annat varit verksam på tidningen Gourmet. Hon är född 1967, bosatt i Stockholm och är sedan flera år tillbaka själv vegan.
Natur & Kultur 9127353109 -
Vego Paradiso - en smak av det veganska köket
Häftad bok. Natur & Kultur. 1:2 uppl. 2001. 118 sidor.
Mycket gott skick. Format 20 x 20,5 cm Vikt 340 g.
Spiralbundet förlagsband med mjuka pärmar, rikt illustrerat med teckningar och fotografier i färg. Innehåll bl.a: Vitaminguide istället för skörbjugg, Smått, Supersnabbt, Sydländskt, Smakstarkt, Snällt, Svenskt, Snyggt, S läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127353109
- Titel
- Vego Paradiso : en smak av det veganska köket
- Författare
- Hall, Pia
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 115 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Vikt
- 350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad har t ex kryddig cashewnötscurry, lena scones, pikant linssallad och mustig minestronesoppa gemensamt? Jo, alla kan tillagas utan animaliska produkter. Intresset för vegetarisk mat och veganmat ökar och man kan säga att en matrevolution är på gång i västvärlden. Allt fler blir veganer, vegetarianer eller helt enkelt blandkostare, som ofta väljer bort kött och fisk till förmån för vegorätter.
Här finns ett 80-tal läckra recept från det veganska köket. Många har hämtat inspiration från Asien, bland annat från det indiska och thailändska köket, men det finns också rätter för den hängivna husmanskostälskaren, till exempel pyttipanna, biff med potatis och spaghetti bolognese. Här kan man också läsa om vilka som egentligen var de första veganerna i världen, hur man gör för att vara säker på att få i sig alla näringsämnen och vad man säger till vänner och bekanta som ifrågasätter ens val av mat.
För den intresserade finns förslag på sajter, tidningar och litteratur inom området, listor över olika livsmedelstillsatser och en mindre ordlista.
Pia Hall är journalist och har bland annat varit verksam på tidningen Gourmet. Hon är född 1967, bosatt i Stockholm och är sedan flera år tillbaka själv vegan.
Natur & Kultur 1:2 9127353109 -
Vego Paradiso : en smak av det veganska köket
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2000. 115 sidor.
Mycket gott skick. Namnad och lite köksfläckar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127353109
- Titel
- Vego Paradiso : en smak av det veganska köket
- Författare
- Hall, Pia
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 115 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Vikt
- 350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad har t ex kryddig cashewnötscurry, lena scones, pikant linssallad och mustig minestronesoppa gemensamt? Jo, alla kan tillagas utan animaliska produkter. Intresset för vegetarisk mat och veganmat ökar och man kan säga att en matrevolution är på gång i västvärlden. Allt fler blir veganer, vegetarianer eller helt enkelt blandkostare, som ofta väljer bort kött och fisk till förmån för vegorätter.
Här finns ett 80-tal läckra recept från det veganska köket. Många har hämtat inspiration från Asien, bland annat från det indiska och thailändska köket, men det finns också rätter för den hängivna husmanskostälskaren, till exempel pyttipanna, biff med potatis och spaghetti bolognese. Här kan man också läsa om vilka som egentligen var de första veganerna i världen, hur man gör för att vara säker på att få i sig alla näringsämnen och vad man säger till vänner och bekanta som ifrågasätter ens val av mat.
För den intresserade finns förslag på sajter, tidningar och litteratur inom området, listor över olika livsmedelstillsatser och en mindre ordlista.
Pia Hall är journalist och har bland annat varit verksam på tidningen Gourmet. Hon är född 1967, bosatt i Stockholm och är sedan flera år tillbaka själv vegan.
Natur & Kultur 1 9127353109 -
Vego Paradiso : en smak av det veganska köket
Häftad bok. Natur & Kultur. 2000. 115 sidor.
Gott skick. Spiralbunden. Gåvotillskrift på titelbladet. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127353109
- Titel
- Vego Paradiso : en smak av det veganska köket
- Författare
- Hall, Pia
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 115 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Vikt
- 350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad har t ex kryddig cashewnötscurry, lena scones, pikant linssallad och mustig minestronesoppa gemensamt? Jo, alla kan tillagas utan animaliska produkter. Intresset för vegetarisk mat och veganmat ökar och man kan säga att en matrevolution är på gång i västvärlden. Allt fler blir veganer, vegetarianer eller helt enkelt blandkostare, som ofta väljer bort kött och fisk till förmån för vegorätter.
Här finns ett 80-tal läckra recept från det veganska köket. Många har hämtat inspiration från Asien, bland annat från det indiska och thailändska köket, men det finns också rätter för den hängivna husmanskostälskaren, till exempel pyttipanna, biff med potatis och spaghetti bolognese. Här kan man också läsa om vilka som egentligen var de första veganerna i världen, hur man gör för att vara säker på att få i sig alla näringsämnen och vad man säger till vänner och bekanta som ifrågasätter ens val av mat.
För den intresserade finns förslag på sajter, tidningar och litteratur inom området, listor över olika livsmedelstillsatser och en mindre ordlista.
Pia Hall är journalist och har bland annat varit verksam på tidningen Gourmet. Hon är född 1967, bosatt i Stockholm och är sedan flera år tillbaka själv vegan.
Natur & Kultur 9127353109 -
Vego Paradiso : en smak av det veganska köket
Övrigt tryckt och skrivet. Natur & Kultur. 1 uppl. 2000. 118 sidor.
Nära nyskick. Ringbunden bok, mjuka pärmar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127353109
- Titel
- Vego Paradiso : en smak av det veganska köket
- Författare
- Hall, Pia
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 115 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Vikt
- 350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad har t ex kryddig cashewnötscurry, lena scones, pikant linssallad och mustig minestronesoppa gemensamt? Jo, alla kan tillagas utan animaliska produkter. Intresset för vegetarisk mat och veganmat ökar och man kan säga att en matrevolution är på gång i västvärlden. Allt fler blir veganer, vegetarianer eller helt enkelt blandkostare, som ofta väljer bort kött och fisk till förmån för vegorätter.
Här finns ett 80-tal läckra recept från det veganska köket. Många har hämtat inspiration från Asien, bland annat från det indiska och thailändska köket, men det finns också rätter för den hängivna husmanskostälskaren, till exempel pyttipanna, biff med potatis och spaghetti bolognese. Här kan man också läsa om vilka som egentligen var de första veganerna i världen, hur man gör för att vara säker på att få i sig alla näringsämnen och vad man säger till vänner och bekanta som ifrågasätter ens val av mat.
För den intresserade finns förslag på sajter, tidningar och litteratur inom området, listor över olika livsmedelstillsatser och en mindre ordlista.
Pia Hall är journalist och har bland annat varit verksam på tidningen Gourmet. Hon är född 1967, bosatt i Stockholm och är sedan flera år tillbaka själv vegan.
Natur & Kultur 1 9127353109
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn