Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Fakturabetalning
  • Inrikes enhetsfrakt 45 SEK
Malmö cooking : min stad - vår mat

Malmö cooking : min stad - vår mat

av

Inbunden bok.

Nyskick. Norstedts | Utg. 2017 | Förlagsband. | 167 s. | 9789113075129 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Stjärnkocken Titti Qvarnström är vår ciceron i Malmö, staden som har tagit sig upp på den gastronomiska världskartan. Hon låter oss möta krafterna i den unga matstaden och ger oss en urban matupplevelse med egna recept inspirerade av berättelser från stadens mataktörer.Vi besöker ett svamplaboratorium, fermenterar med Surtanten, träffar skånska vinodlare, en dessertmästare, marmeladkokerskan som tar hand om villaträdgårdarnas överblivna frukt, grönsaksodlaren med öga för det udda och många fler. Tillsammans med Titti plockar vi vilda örter i staden, besöker fiskehoddorna vid slottet och handlar på marknaden på Möllevångstorget med mat från världens alla hörn. | LEVERANS: Denna bok skickar vi inom 3-5 vardagar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 45 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9789113075129
Titel
Malmö cooking : min stad - vår mat
Författare
Titti Qvarnström - Karin Ericson
Förlag
Norstedts
Utgivningsdatum
20170421
Omfång
167 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
196 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
723 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Stjärnkocken Titti Qvarnström är vår ciceron i Malmö, staden som har tagit sig upp på den gastronomiska världskartan. Hon låter oss möta krafterna i den unga matstaden och ger oss en urban matupplevelse med egna recept inspirerade av berättelser från stadens mataktörer. Vi besöker ett svamplaboratorium, fermenterar med Surtanten, träffar skånska vinodlare, en dessertmästare, marmeladkokerskan som tar hand om villaträdgårdarnas överblivna frukt, grönsaksodlaren med öga för det udda och många fler. Tillsammans med Titti plockar vi vilda örter i staden, besöker fiskehoddorna vid slottet och handlar på marknaden på Möllevångstorget med mat från världens alla hörn.