Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Budskapet som gavs till mig av utomjordiska varelser : boken som berättar sanningen

Budskapet som gavs till mig av utomjordiska varelser : boken som berättar sanningen

Häftad bok. Raeliska rörelsen. 1995. 126 sidor.

Gott skick. Veck och nagg

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9197269603
Titel
Budskapet som gavs till mig av utomjordiska varelser: Boken som berättar sanningen
Författare
Rael
Förlag
Raeliska Rörelsen
Utgivningsår
1995
Omfång
126 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
208 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Allt liv på jorden, inklusive människan, skapades från början i laboratorier av vetenskapsmän och konstnärer från en annan planet. Tack vare deras framstående kunskaper i genetik, kunde de precis som dagens forskare manipulera livets innersta beståndsdelar.

Detta och mycket mer fick Rael berättat för sig vid ett möte den 13 december 1973, nära Clermont-Ferrand i Frankrike. Han var då med om att ett UFO landade framför honom. Rael blev inbjuden i farkosten av en representant, Jahve, från den utomjordiska civilisationen. Han fick uppdraget att informera mänskligheten om Elohims budskap och att bygga en ambassad dit de officiellt kommer att återvända.

Vi befinner oss just nu i en mycket spännande och känslig tid, där vi själva håller på att bli "skapare" och ta oss till andra planeter. Vi har idag teknik och vetenskap med vilken vi antingen kan förinta livet på jorden eller förvandla jorden till ett riktigt paradis för alla. Allt fler börjar dessutom ifrågasätta evolutionsteorin och ansluta sig till teorin om "Intelligent design", som menar att biologiskt liv är för komplicerat för att ha uppstått slumpvis genom "evolution".

Elohim ger oss genom sitt budskap vägledning inom alla områden i samhället och livet. En vägledning som är anpassad för framtiden och dagens moderna samhälle. Rael är deras sista "ambassadör" på jorden innan deras förutspådda återkomst. Rael har precis, liksom tidigare budbärare som Jesus, Muhammed, Moses och Buddha, uppdraget att vägleda mänskligheten till mer kärlek och harmoni. Detta för att förbereda oss för världshistoriens största händelse: En första officiell kontakt med en utomjordisk civilisation!

"Budskapet som gavs till mig från utomjordiska varelser" innehåller den första av Raels böcker. Den första baseras på det möte som Rael hade den 13 december 1973.