Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mot ett modernt livsmedelssystem : Livsmedelshygien och livsmedelskontroll i Sverige och Norden 1850-1950
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789186573584
Titel
Mot ett modernt livsmedelssystem : livsmedelshygien och livsmedelskontroll i Sverige och Norden 1850-1950
Författare
Eriksson, Per - Kungl. Skogs- och lantbruksakademien
Förlag
Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien
Utgivningsår
2015
Omfång
480 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 250 mm Ryggbredd 35 mm
Vikt
1340 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Livsmedelshygien vill förhindra att maten vi äter ska göra oss sjuka. Genom historien har metoder utvecklats för att undersöka den mat vi är beroende av - allt från självhushållningens tid och framåt. När livsmedelskedjan blev mer komplicerad och sträckte sig från producenter via förädlingsled, kom kunskaperna om matens hantering att förskjutas allt mer mot en samhällelig och institutionell nivå. Ansvaret för livsmedlens risker blev en fråga för vetenskapsmän och politiker.