Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Babyår : barns utveckling 0-2 år

Babyår : barns utveckling 0-2 år

Inbunden bok Bonnier Baby. 2007. 424 sidor.

Mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789185633265
Titel
Babyår : barns utveckling 0-2 år
Författare
Remo Largo
Förlag
Bonnier Baby
Utgivningsår
2007
Omfång
424 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext


Den här boken tillför mycket nytt i floran av böcker om barn. Den ger läsaren ökad och ofta helt ny förståelse för den unika biologiska varelse som ett barn är, antingen läsarna är blivande eller nyblivna föräldrar, mor- och farföräldrar eller vårdare av andras barn.
 Den kände schweiziske barnläkaren professor Remo Largo delar med sig av sin långa erfarenhet av barn och ny forskning på ett lättläst och lättfattligt språk. Han ger många och fylliga förklaringar till varför nyfödda och spädbarn beter sig på ett visst sätt. Han ger även många tips och goda råd hur vi kan bemöta, främja och följa upp barnets beteende.
 Författaren går här in på det vi undrar mest över i våra barns beteende och utveckling som: Motorik, Sömn, Skrik, Lek, Språk och Tillväxt. Varje kapitel inleds med en händelse som sedan diskuteras och avslutas med en sammanfattning, lätt att läsa separat. 
 Boken fungerar som uppslagsbok, handbok och erfaren, trösterik kompis. Genom att poängtera den stora spännvidden i olika barn fysiska och mentala utveckling ger boken saklig tröst till föräldrar som får vänta länge på första steget, första ordet osv. Den saknar inte humor och personliga åsiker.
 Mats Aili, erfaren barnläkare som besvarar alla frågor från läsarna till tidningen Vi föräldrar har granskat. Boken är en storsäljande i Tyskland och Schweiz. Och efter Spock, Leach och Wahlgren kommer detta att bli en klassiker.