-
Hunger och törst. Svensk måltidshistoria från...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2015. 282 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137143446
- Titel
- Hunger och törst : svensk måltidshistoria från överlevnad till statusmarkör
- Författare
- Tellström, Richard
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 282 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 220 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 444 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I början av 1900-talet var kosten i det närmaste ett nödvändigt ont. Idag uppfattar en förkrossande majoritet minsta kanelbulle som en angelägenhet för hela världen. Richard Tellström försöker svara på varför vi egentligen är så fixerade vid vad, hur och när vi äter – och ger oss nya halsbrytande perspektiv på vårt förhållande till det mest mänskliga av alla kulturuttryck: måltiden.Det är måltiden som gör oss människor till just människor. Varje dag, genom hela livet, uttrycker vi vår kulturella tillhörighet med det vi äter. Det är våra livsmedelsval som visar varifrån vi kommer, vad vi är medvetna om och vilken karriär vi gjort. Men vi mörkar och småljuger också om vad vi äter, helst lyfter vi fram de mest tilltalande bitarna.Richard Tellström är mannen bakom de mathistoriska kunskaperna i tv-succéerna ”Historieätarna” och ”Landet Brunsås”. I den här boken berättar han historien om vår svenska vardagsmatkultur, från småhärsket fläsk till tacopaj, och om måltidens betydelse för våra relationer. Följ med och förstå resan som har gjort oss till homo gastronomicus.
Bokförlaget Forum 1 9789137143446 -
Hunger och törst : svensk måltidshistoria frå...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2015. 282 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137143446
- Titel
- Hunger och törst : svensk måltidshistoria från överlevnad till statusmarkör
- Författare
- Tellström, Richard
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 282 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 220 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 444 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I början av 1900-talet var kosten i det närmaste ett nödvändigt ont. Idag uppfattar en förkrossande majoritet minsta kanelbulle som en angelägenhet för hela världen. Richard Tellström försöker svara på varför vi egentligen är så fixerade vid vad, hur och när vi äter – och ger oss nya halsbrytande perspektiv på vårt förhållande till det mest mänskliga av alla kulturuttryck: måltiden.Det är måltiden som gör oss människor till just människor. Varje dag, genom hela livet, uttrycker vi vår kulturella tillhörighet med det vi äter. Det är våra livsmedelsval som visar varifrån vi kommer, vad vi är medvetna om och vilken karriär vi gjort. Men vi mörkar och småljuger också om vad vi äter, helst lyfter vi fram de mest tilltalande bitarna.Richard Tellström är mannen bakom de mathistoriska kunskaperna i tv-succéerna ”Historieätarna” och ”Landet Brunsås”. I den här boken berättar han historien om vår svenska vardagsmatkultur, från småhärsket fläsk till tacopaj, och om måltidens betydelse för våra relationer. Följ med och förstå resan som har gjort oss till homo gastronomicus.
Bokförlaget Forum 1 9789137143446 -
Hunger och törst : svensk måltidshistoria frå...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2015. 282 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Pärmen är lite nött och solkad, och det finns ett mindre antal överstrykningar med gul färgpenna i boken, som i övrigt är nästan i nyskick. Leverans kan inom Stockholmsområdet göras av säljaren per-
sonligen till överenskommen plats. Totalkostnaden blir läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137143446
- Titel
- Hunger och törst : svensk måltidshistoria från överlevnad till statusmarkör
- Författare
- Tellström, Richard
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 282 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 220 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 444 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I början av 1900-talet var kosten i det närmaste ett nödvändigt ont. Idag uppfattar en förkrossande majoritet minsta kanelbulle som en angelägenhet för hela världen. Richard Tellström försöker svara på varför vi egentligen är så fixerade vid vad, hur och när vi äter – och ger oss nya halsbrytande perspektiv på vårt förhållande till det mest mänskliga av alla kulturuttryck: måltiden.Det är måltiden som gör oss människor till just människor. Varje dag, genom hela livet, uttrycker vi vår kulturella tillhörighet med det vi äter. Det är våra livsmedelsval som visar varifrån vi kommer, vad vi är medvetna om och vilken karriär vi gjort. Men vi mörkar och småljuger också om vad vi äter, helst lyfter vi fram de mest tilltalande bitarna.Richard Tellström är mannen bakom de mathistoriska kunskaperna i tv-succéerna ”Historieätarna” och ”Landet Brunsås”. I den här boken berättar han historien om vår svenska vardagsmatkultur, från småhärsket fläsk till tacopaj, och om måltidens betydelse för våra relationer. Följ med och förstå resan som har gjort oss till homo gastronomicus.
Bokförlaget Forum 1 9789137143446 -
Hunger och törst : svensk måltidshistoria frå...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2015. 282 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Många mathälsingar till Birgitta från Richard Tellström skrivet andra uppslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137143446
- Titel
- Hunger och törst : svensk måltidshistoria från överlevnad till statusmarkör
- Författare
- Tellström, Richard
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 282 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 220 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 444 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I början av 1900-talet var kosten i det närmaste ett nödvändigt ont. Idag uppfattar en förkrossande majoritet minsta kanelbulle som en angelägenhet för hela världen. Richard Tellström försöker svara på varför vi egentligen är så fixerade vid vad, hur och när vi äter – och ger oss nya halsbrytande perspektiv på vårt förhållande till det mest mänskliga av alla kulturuttryck: måltiden.Det är måltiden som gör oss människor till just människor. Varje dag, genom hela livet, uttrycker vi vår kulturella tillhörighet med det vi äter. Det är våra livsmedelsval som visar varifrån vi kommer, vad vi är medvetna om och vilken karriär vi gjort. Men vi mörkar och småljuger också om vad vi äter, helst lyfter vi fram de mest tilltalande bitarna.Richard Tellström är mannen bakom de mathistoriska kunskaperna i tv-succéerna ”Historieätarna” och ”Landet Brunsås”. I den här boken berättar han historien om vår svenska vardagsmatkultur, från småhärsket fläsk till tacopaj, och om måltidens betydelse för våra relationer. Följ med och förstå resan som har gjort oss till homo gastronomicus.
Bokförlaget Forum 1 9789137143446
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn