Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ät mej

Ät mej

Inbunden bok. Natur och Kultur. 2 uppl. 2001. 191 sidor.

Nära nyskick. En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med intressanta bilder och texter om de olika fiskarna – och mer än 80 aptitretande recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör.
Detta är en hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Alla dessa läckerheter finns med: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Ät mej riktar sig till fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar – eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer.
OBS! Namn på tidigare ägare i boken.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127354043
Titel
Ät mej
Författare
Richard Waje - Bi Ericksson
Förlag
Natur och Kultur
Utgivningsår
2001
Omfång
191 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
1635 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med intressanta bilder och texter om de olika fiskarna – och mer än 80 aptitretande recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör.

Detta är en hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Alla dessa läckerheter finns med: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Ät mej riktar sig till fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar – eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.

Populärutgåva.

Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer.

Bi Ericksson har skrivit texten.