-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127354043
- Titel
- Ät mej
- Författare
- Richard Waje - Bi Ericksson
- Förlag
- Natur och Kultur
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1635 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med intressanta bilder och texter om de olika fiskarna och mer än 80 aptitretande recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör.
Detta är en hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Alla dessa läckerheter finns med: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Ät mej riktar sig till fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Populärutgåva.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer.
Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur och Kultur 2 9789127354043 -
Ät mej
Inbunden bok. Natur och Kultur. 2 uppl. 2001. 191 sidor.
Nära nyskick. PRESENTSKICK
En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med intressanta bilder och texter om de olika fiskarna och mer än 80 aptitretande recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör.
Detta är en hyllning till h läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127354043
- Titel
- Ät mej
- Författare
- Richard Waje - Bi Ericksson
- Förlag
- Natur och Kultur
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1635 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med intressanta bilder och texter om de olika fiskarna och mer än 80 aptitretande recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör.
Detta är en hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Alla dessa läckerheter finns med: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Ät mej riktar sig till fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Populärutgåva.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer.
Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur och Kultur 2 9789127354043 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127354040
- Titel
- Ät mej
- Författare
- Richard Waje - Bi Ericksson
- Förlag
- Natur och Kultur
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1635 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med intressanta bilder och texter om de olika fiskarna och mer än 80 aptitretande recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör.
Detta är en hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Alla dessa läckerheter finns med: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Ät mej riktar sig till fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Populärutgåva.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer.
Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur och Kultur 2 9127354040 -
Ät mej
Inbunden bok. Natur och Kultur. 2 uppl. 2001. 191 sidor.
Nära nyskick. En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med intressanta bilder och texter om de olika fiskarna och mer än 80 aptitretande recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör.
Detta är en hyllning till havet och den läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127354043
- Titel
- Ät mej
- Författare
- Richard Waje - Bi Ericksson
- Förlag
- Natur och Kultur
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1635 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med intressanta bilder och texter om de olika fiskarna och mer än 80 aptitretande recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör.
Detta är en hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Alla dessa läckerheter finns med: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Ät mej riktar sig till fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Populärutgåva.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer.
Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur och Kultur 2 9789127354043 -
Ät mej
Inbunden bok. Natur och Kultur. 2001. 195 sidor.
Mycket gott skick. Tryckmärken på pärmens baksida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127354040
- Titel
- Ät mej
- Författare
- Richard Waje - Bi Ericksson
- Förlag
- Natur och Kultur
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1635 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med intressanta bilder och texter om de olika fiskarna och mer än 80 aptitretande recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör.
Detta är en hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Alla dessa läckerheter finns med: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Ät mej riktar sig till fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Populärutgåva.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer.
Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur och Kultur 9127354040 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127354043
- Titel
- Ät mej
- Författare
- Richard Waje - Bi Ericksson
- Förlag
- Natur och Kultur
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1635 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med intressanta bilder och texter om de olika fiskarna och mer än 80 aptitretande recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör.
Detta är en hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Alla dessa läckerheter finns med: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Ät mej riktar sig till fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Populärutgåva.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer.
Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur och Kultur 2 9789127354043
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn