Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Teas hemlighet

Teas hemlighet

Inbunden bok B Wahlströms. 1 uppl. 2004. 156 sidor.

Nyskick. Ibland säger man saker som man får ångra. Det får Tea definitivt lära sig när hon ännu en gång snärjer in sig i en lögn för att imponera på sina nya kompisar. För hur ska hon kunna visa upp sin tatuering, när hon inte har någon? Innerst inne önskar Tea att hennes bonusbror Alexis kunde hjälpa henne, men han verkar bara bry sig om Adina. Adina som tror att hon är speciell bara för att hon minsann har en ros tatuerad i svanken. Det värsta är att Alexis faktiskt verkar tycka att hon är det..

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9132145721
Titel
Teas hemlighet
Författare
Ritta Jacobsson
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2004
Omfång
156 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
115 x 175 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
130 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ibland säger man saker som man får ångra. Det får Tea definitivt lära sig. Men samtidigt kan man ju inte låta bli att försvara sig om någon är orättvis, som när Jill påstår att Tea är feg. Det är i alla fall det sista hon är! Innerst inne önskar Tea att Alexis kunde hjälpa henne, men han verkar bara bry sig om Adina. Adina som tror att hon är speciell bara för att hon har en ros tatuerad ovanför svanken. Det värsta är att Alexis faktiskt verkar tycka att hon är det