Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Fakturabetalning
  • Inrikes enhetsfrakt 55 SEK
Begynnelsen

Begynnelsen

av

Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 358 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Första delen av tre i prologen till Jordans väldiga fantasyepos. Inlagan närmast perfekt, omslaget har några minimala hörnnötningar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Swish


Förlagsfakta

ISBN
9127099199
Titel
Begynnelsen
Författare
Robert Jordan
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsdatum
20041019
Omfång
358 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
32 x 235 mm Ryggbredd 166 mm
Vikt
528 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Robert Jordan, författare till den mycket uppmärksammade fantasyserien Sagan om Drakens återkomst, kommer nu med en prolog i tre delar där vi får veta början på historien. Begynnelsen, som är den första delen, utspelar sig ca tjugo år före Farornas väg och här möter vi flera av de personer som kommer att få stor betydelse i kampen mellan det onda och det goda. Staden Canluum ligger vid gränsen mot Stora Fördärv. Det är en muromgärdad tillflyktsort och ett skydd mot farorna i norr och de onda krafter som arbetar för Skuggornas herre. Det är så det sägs. Men den stad som möter Al´Lan Mandragoran, Malkieris landsflyktige kung, jäser av rykten och överallt tycker man sig höra skuggyngels giftiga viskningar. Ett bevis för att ondskans herre är på väg att vakna på nytt och att hans tjänare sprider sig över världen. Men det är inom Canluums murar som Lan möter kvinnan som förändrar hans liv. Moiraine Damodred är en ung framstående aes sedai som har kommit för att hitta en medhjälpare i sökandet efter sanningen bakom den dunkla profetia som säger att Draken har återfötts i ett litet barns gestalt. Draken som profetian säger kan besegra Skuggornas herre och rädda världen eller fördärva den för evigt. Översättning Jan Risheden