Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Änglar vid min dörr

Änglar vid min dörr

Inbunden bok. Semnos förlag. 1 uppl. 2007. 125 sidor.

Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185367368
Titel
Änglar vid min dörr
Författare
Robert Strand
Förlag
Semnos förlag
Utgivningsår
2007
Omfång
125 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
135 x 205 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
215 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ur förordet:

R. Gustav Niebuhr på Wall Street Journal skrev för inte så länge sedan: ”Efter att det under en period på omkring 300 år har varit en lucka och de har bemötts av stor skepticism, gör nu änglar comeback.” Och ja, det gör de verkligen!

Det är egentligen inte en comeback eftersom de aldrig har varit borta. I vår tid av högteknologi finns det också en stor längtan efter det som är högre än människan. Det verkar som att fler personer är villiga att berätta om sina personliga möten med dessa änglalika varelser. Det är helt enkelt så att intresset för änglar är större idag.

Det här ämnet är mycket större än vad som kan rymmas i en sådan liten bok som den här. Min förhoppning är att du ska få en djupare förståelse av detta fenomen. Kanske kommer du, då du läser dessa sidor, att få en bättre uppfattning om mysteriet och spänningen i ett änglabesök. Och kanske kommer du, efter att ha läst denna bok, att se tillbaka på ditt eget liv och minnas en situation då det inte fanns någon rimlig förklaring för vad som hände förutom att det kan ha varit en ängel som var sänd till dig.

Den här boken är en samling änglaberättelser och, så vitt jag vet, är de allihop sanna, verkliga och personliga berättelser om erfarenheter som gjorts av människor i verkliga livet. De har inte blivit undersökta utöver de redogörelser vi har fått från personerna som var med om dem och som återgav dem. Ta dem för vad de är såsom de har presenterats.

Jag tror att änglar finns! Min förhoppning är att du också ska tro på deras existens. I de allra flesta fall är berättelserna baserade på skriftliga redogörelser eller intervjuer med verkliga personer med verkliga adresser. Deras faktiska namn används förutom i de fall då de har bett om att få vara anonyma.

Robert Strand har skrivit mer än 60 böcker som sålts i över 3 miljoner exemplar. Med sitt inspirerande sätt att skriva delar han sanna berättelser och praktiska insikter.