Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Massage på 5 minuter

Massage på 5 minuter

Häftad bok Semic. 2000. 95 sidor.

Nära nyskick. Originaltitel: Stressbusters five minute massage. ISBN 9155229018 Fem minuter och några massageövningar är allt som behövs för att du ska känna dig föryngrad till både kropp och själ! Instruktionerna, tydligt illustrerade i text och bild, är mycket lätta att följa. Genom att bit för bit mjuka upp ansikte, huvud, axlar, nacke, armar, händer, rygg, bröst, mage, ben och fötter kan du:
* Minska spänning och stress
* Öka rörligheten
* Ge dig själv en energikick
* Förbättra cirkulationen
* Hjälpa din kropp att må bättre
* Känna dig full av liv!
Du kan lägga ihop olika övningar till en längre stunds massage, arbeta tillsammans med en vän i massage för två och ta hjälp av massagepunkterna för att lindra vanliga besvär. Så du kan njuta av massagens alla fördelar om du så bara har fem minuter till ditt förfogande! Författaren Robert Thé är en av grundarna till Stressbusters , ett brittiskt massageinstitut som anlitas av företag och arbetsplatser för att på plats ge anställda japansk massage. Han är väl bevandrad i såväl västerländsk som österländsk massageteknik.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9155229018
Titel
Massage på 5 minuter
Författare
Robert Thé
Förlag
Semic
Utgivningsår
2000
Omfång
95 sidor
Bandtyp
Övrigt
Mått
165 x 220 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
254 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Fem minuter och några massageövningar är allt som behövs för att du ska känna dig föryngrad till både kropp och själ! Instruktionerna, tydligt illustrerade i text och bild, är mycket lätta att följa.

Genom att bit för bit mjuka upp ansikte, huvud, axlar, nacke, armar, händer, rygg, bröst, mage, ben och fötter kan du:

* Minska spänning och stress

* Öka rörligheten

* Ge dig själv en energikick

* Förbättra cirkulationen

* Hjälpa din kropp att må bättre

* Känna dig full av liv!

Du kan lägga ihop olika övningar till en längre stunds massage, arbeta tillsammans med en vän i massage för två och ta hjälp av massagepunkterna för att lindra vanliga besvär. Så du kan njuta av massagens alla fördelar om du så bara har fem minuter till ditt förfogande!

Författaren Robert Thé är en av grundarna till "Stressbusters", ett brittiskt massageinstitut som anlitas av företag och arbetsplatser för att på plats ge anställda japansk massage. Han är väl bevandrad i såväl västerländsk som österländsk massageteknik.