Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
I terrorns grepp

I terrorns grepp

Inbunden bok. Bokfabriken. 2022.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// En ny president har tagit över efter en kaosartad tid i amerikansk politik. För att tysta sina hårdaste kritiker och ena det splittrade landet utser presidenten sin politiska rival Ellen Adams till utrikesminister. När en rad terrorattacker på nytt hotar att sätta världen i brand måste den nytillträdda utrikesministern visa vad hon går för. Ellen Adams inser snart att landet är utsatt för en konspiration och att insatserna är högre och landets fiender närmre än hon kunnat föreställa sig. För att slå tillbaka sätter hon samman ett specialteam bestående av tre personer: en ung, driven kvinnlig utrikestjänsteman, sin närmaste vän och rådgivare, samt sin egen dotter.

HILLARY RODHAM CLINTON är den första kvinnan i USA:s historia som blivit presidentkandidat för ett stort politiskt parti. Hon blev utrikesminister i Barack Obamas regering efter nästan fyra decennier i offentlig tjänst. Hon är författare till sju tidigare böcker.

LOUISE PENNY är en internationellt prisbelönt och bästsäljande författare vars böcker har varit #1 på New York Times, USA Todays och Globe and Mails boklistor.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178359424
Titel
I terrorns grepp
Författare
Rodham Clinton, Hillary
Förlag
Bokfabriken
Utgivningsår
2022
Omfång
491 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
163 x 233 mm Ryggbredd 36 mm
Vikt
807 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En ny president har tagit över efter en kaosartad tid i amerikansk politik. För att tysta sina hårdaste kritiker och ena det splittrade landet utser presidenten sin politiska rival Ellen Adams till utrikesminister. När en rad terrorattacker på nytt hotar att sätta världen i brand måste den nytillträdda utrikesministern visa vad hon går för. Ellen Adams inser snart att landet är utsatt för en konspiration och att insatserna är högre och landets fiender närmre än hon kunnat föreställa sig. För att slå tillbaka sätter hon samman ett specialteam bestående av tre personer: en ung, driven kvinnlig utrikestjänsteman, sin närmaste vän och rådgivare, samt sin egen dotter.   HILLARY RODHAM CLINTON är den första kvinnan i USA som blivit presidentkandidat för ett större politiskt parti. Hon var utrikesminister i Barack Obamas regering efter att i nästan fyra decennier arbetat i offentlig tjänst, främst som talesperson inom familjepolitik. Hon är hustru, mamma, mormor och författare till sju tidigare böcker.   LOUISE PENNY är en internationellt prisbelönt författare vars böcker har legat överst på topplistorna i New York Times, USA Today och Torontobaserade Globe and Mail. Hennes böcker om kommissarie Amanda Gamache har översatts till över 30 språk. 2017 belönades hon med hedersutmärkelsen Order of Canada för sin insats för den kanadensiska kulturen. Louise Penny bor strax utanför Montréal. "Spännande och insiktsfullt där Hillary förstås har full koll på maktspelet på högsta nivå."
- Kenneth Gysing, Femina "En gripande, trovärdig, nervkittlande thriller som får läsarna att ifrågasätta hur mycket som är fiktion och hur mycket som bygger på verkligheten."
- Karin Slaughter, författare "Så äkta så att det känns som att tjuvlyssna i maktens korridorer."
- Joseph Kanon, författare