Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Ett uppdrag från Septuan

Ett uppdrag från Septuan

Inbunden bok

Mycket gott skick. Bonnier/Carlsen. 2006. Ou. Illustrerad.109 s. Utgallrad biblioteksbok.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9163845296
Titel
Ett uppdrag från Septuan
Författare
Katarina Ros
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2006
Omfång
108 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
153 x 217 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
296 g
Språk
Svenska
Baksidestext


"Ett uppdrag från Septuan" är den andra boken i Anton och spökena-serien om Anton som måste lämna kompisarna i stan för att flytta ut på landet till ett öde och ruggigt, gammalt kråkslott.
 Här möter Anton inte bara ett spöke, utan en hel spökfamilj! Och så förstås vindsvakten, den sura och skabbiga katten Astigar.Efter att Anton räddade Sefira från kistan har allt varit ganska lugnt i huset, det vill säga ända tills pappa kommer på den galna idéen att riva garderoben under vindstrappan. Det är inte vilken garderob som helst, nej, det är den elaka Förfaderns alldeles egna garderob, där han har bott i flera hundra år. Stackars alla människor och snälla spöken, plötsligt är huset fullt av grönt slem, stinkande dofter och en argsint förfader som försöker ställa till så mycket otyg han bara orkar!
 Allt är kaos tills Anton får ett viktigt uppdrag från Septuan. Kan Anton hindra Förfadern från att bråka mer?En lagom mysspännande och rafflande bok!"Ett uppdrag från Septuan" är en fristående fortsättning på "Rädda Sefira!". Anton och spökena-böckerna är en spännande spökserie som är skriven av Katarina Ros och genomillustrerad av Maria Nilsson Thore. "Rädda Sefira!" har lovordats av såväl kritiker som barn och biblioteksanställda.