Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Explosiva barn – Ett nytt sätt att förstå och behandla barn som har svårt att tåla motgångar och förändringar – Andra upplagan – [Svensk utgåva av "The Explosive Child"

Explosiva barn – Ett nytt sätt att förstå och behandla barn som har svårt att tåla motgångar och förändringar – Andra upplagan – [Svensk utgåva av "The Explosive Child"

Häftad bok. Studentlitteratur AB. 2:5 uppl. 2015. 287 sidor.

Nära nyskick. "Att barn, som uppvisar svårhanterliga beteenden som häftiga vredesutbrott, impulsivitet, instabilt humör samt verbal och fysisk aggressivitet, behöver mycket hjälp inser nog alla. Men hur ska den hjälpen ges, för att den ska bli till det bästa för barnet? Vad behövs för att föräldrar och andra ska kunna ge barnen den optimala hjälpen? Dr. Ross W. Greene har i denna bok på ett mycket kärleksfullt sätt visat vägar att gå. Han ger här, efter 20 års arbete med dessa barn, en ny bild av dessa negativa beteenden och beskriver ett praktiskt och allsidigt arbetssätt, som syftar till att minska det förödande negativa samspelet mellan det explosiva barnet och dess omgivning. Hans bok visar på ett nytt sätt att öka barnets förmåga till flexibilitet, frustrationstolerans, kommunikation, problemlösande och att lära barnet hantera konflikter. Den enda nödvändiga förutsättningen är, som Ross W. Greene säger, ett öppet sinne. "

Enhetsfrakt till Sweden: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789144081458
Titel
Explosiva barn : ett nytt sätt att förstå och behandla barn som har svårt att tåla motgångar och förändringar
Författare
Ross W. Greene
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2014
Omfång
287 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
345 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Att barn, som uppvisar svårhanterliga beteenden som häftiga vredesutbrott, impulsivitet, instabilt humör samt verbal och fysisk aggressivitet, behöver mycket hjälp inser nog alla. Men hur ska den hjälpen ges, för att den ska bli till det bästa för barnet? Vad behövs för att föräldrar och andra ska kunna ge barnen den optimala hjälpen? 
Dr. Ross W. Greene har i denna bok på ett mycket kärleksfullt sätt visat vägar att gå. Han ger här, efter 20 års arbete med dessa barn, en ny bild av dessa negativa beteenden och beskriver ett praktiskt och allsidigt arbetssätt, som syftar till att minska det förödande negativa samspelet mellan det explosiva barnet och dess omgivning. Hans bok visar på ett nytt sätt att öka barnets förmåga till flexibilitet, frustrationstolerans, kommunikation, problemlösande och att lära barnet hantera konflikter.Den enda nödvändiga förutsättningen är, som Ross W. Greene säger, ett öppet sinne.
Explosiva barn ges numera ut av Studentlitteratur AB. Denna andra upplaga innehåller dock inga förändringar av innehållet jämfört med första upplagan.