Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt

Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt

Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 192 sidor.

Nyskick. (Rum:B Tema)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789151852218
Titel
Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
Författare
Rune Kalf-Hansen
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2009
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
973 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.

Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.

"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"