Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Ord, bild & form : termer och begrepp inom informationsdesign

Ord, bild & form : termer och begrepp inom informationsdesign

Inbunden bok

Mycket gott skick. Studentlitteratur. 2007. 695 s. Inbunden. Smärre hanteringsspår på pärmen. En sida är skrynklad i överkant - i övrigt fin inlaga. En kombinerad ordbok och uppslagsbok i informationsdesign. Boken försöker att skapa en sammanhållen terminologi inom området. Den vänder sig till dem som studerar informationsdesign och dem som redan arbetar praktiskt med information inom olika områden. Boken innehåller både kortfattade och en del längre beskrivningar av termer, begrepp och förkortningar som används alltmer inom den framväxande facklitteraturen inom informationsdesign.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789144031774
Titel
Ord, bild & form
Författare
Rune Pettersson
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2003
Omfång
695 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
1078 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ord, bild & form - termer och begrepp inom informationsdesign är en kombinerad ordbok och uppslagsbok i informationsdesign. Den här boken är ett första försök att skapa en sammanhållen terminologi inom området. Den vänder sig dels till dem som studerar informationsdesign och dels till dem som redan arbetar praktiskt med information inom olika områden. Boken innehåller både kortfattade och en del längre beskrivningar av termer, begrepp och förkortningar som används alltmer inom den framväxande facklitteraturen inom informationsdesign. Läs mer om boken på studentlitteratur.se