Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
JA! Boken som gör dig glad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188403186
Titel
Ja! : boken som gör dig glad
Författare
Söderpalm, Max
Förlag
Soderpalm Publishing
Utgivningsår
2022
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Språk
Svenska
Baksidestext
JA! Boken som gör dig glad är skriven av Max Söderpalm, Magnus Helgesson, Bruce King, Nina Jansdotter, Lili Öst, Pelle Johansson, Henrik Pettersson, Karin Klerfelt, Stefan Sebö, Peter Jumrukovski, Joakim Wiedesheim och Tobias Valdebenito

När var du riktigt glad senast?

Alla är vi olika. Därför blir vi glada av olika saker och på olika sätt.

När konstiga saker händer, som det har gjort i hela världen den senaste tiden, kan vi behöva hjälp med att hitta ny positiv kraft och inspiration för att få upp mungiporna igen.

Därför bestämde vi oss för att låta tolv fantastiska inspiratörer, författare och entreprenörer ge sin syn på vad som gör människor glada. Dessutom får du konkreta tips för hur du kan göra själv. Om du låter dig inspireras av deras texter har du alla möjligheter att skapa ännu mer glädje i ditt liv.

Precis som i våra tidigare JA-böcker skänker vi 15 kr per såld bok till en god sak. Vi stöder Sparc Future den här gången och deras insamling till hjärnforskningen för att hitta ett botemedel till sjukdomen ALS. Det gör oss glada.

Boken är skriven som den perfekta motvikten till hur världen ser ut just nu. Det behövs 100 % positiv information eftersom många är oroliga. Här i den fjärde JA-boken får du det.

Välj mellan att läsa ett kapitel i taget eller hela boken på en gång. Fundera också på vilka av författarnas goda råd som passar dig bäst att följa.

JA! Boken som gör dig glad är den fjärde boken i JA-serien. Alla böckerna har samma syfte, att hjälpa dig att få inspiration och bra idéer. Det har tidigare handlat om att få en positiv inställning, att ha kul på jobbet och om att bli lycklig.