Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Våra tungor smakar våld

Våra tungor smakar våld

Inbunden bok Leopard. 1 uppl. 2019. 141 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK! NY FRÅN LAGER. Roman om unga kvinnor och självdestruktivt beteende. "Saga Becker bänder upp oceaner av intensiva känslor" (HD). Inbunden, förlagsband med skyddsomslag. 8:o. 192x127x15 mm. 217 g. [0527]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173438780
Titel
Våra tungor smakar våld
Författare
Saga Becker
Förlag
Leopard Förlag
Utgivningsår
2019
Omfång
180 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
125 x 190 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
214 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Saga Becker bänder upp oceaner av intensiva känslor" HDSaga befinner sig i ett gränsland. Utan tilltro till sin egen existens står hon till förfogande för andras lustar. Det är en lömsk trygghet där kroppen är vapen och skådeplats; männen brottslingar och beskyddare. När Vincent kommer in i hennes liv ställs en dörr på glänt. Han ser henne. Och i Saga väcks en längtan. Kanske är världen en plats även för sådana som hon. En hudlös relation tar sin början och blir startskott för en kamp på liv och död. Men går det att förändras i en värld som förblir densamma? På lyrisk prosa spänner Saga Beckers debutroman mellan passionerad kärleksförklaring och våldsamt ramaskri. Den här boken tar sikte på hjärtat. Författaren och transaktivisten Saga Becker belönades med Guldbaggen 2015 för sin roll i filmen Nånting måste gå sönder. Detta är hennes debutroman som i stora delar speglar en självupplevd verklighet.
Ytterligare författare: Becker, Saga
Ytterligare designers: Hjalmarsson, Leia