-
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 95 sidor.
Nyskick. Fin, oanvänd bok med recept från fabriken och butiken Pärlans konfektyr på Nytorgsgatan på Södermalm, Stockholm
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127134010
- Titel
- Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
- Författare
- Abi-Khalil, Sandra
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 460 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken "Pärlans konfektyr: Kolor, jazz och bakverk" (Natur och Kultur) är verkligen en liten pärla att njuta av för den som vill göra sin egen kola eller annan konfektyr. En bok att inspireras av för den sötsugne.
Expressen
En fäbless för 30- och 40-talets elegans och ett brinnande intresse för vackra, välgjorda sötsaker är melodin för Pärlans Konfektyr. Kopparkastruller fyllda med färsk ekologisk grädde, äkta smör, socker och glykos går här varma från morgon till kväll och de oemotståndliga kolorna tjusar både gammal och ung.
Nu delar pärlorna med sig av hemligheterna bakom de populära kolorna samt bortglömda bakverk och desserter från 1900-talets svängigaste årtionden. Därtill bjuds det på såväl frisyr- som musiktips för att försätta dig i den omtalade stämning som har blivit Pärlans signum.
Utsedd till Årets Måltidslitteratur Söta bakverk 2013 av Måltidsakademien. Juryns motivering:
"I en träffsäker och rörande retrostil bjuder denna utgåva på läckerhet efter läckerhet, recept efter recept, utan att någonsin bli för snaskig. Det är bara att veckla ut godbitarna och känna den smöriga kolasmaken."
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127134010 -
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 95 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// En fäbless för 30- och 40-talets elegans och ett brinnande intresse för vackra, välgjorda sötsaker är melodin för Pärlans Konfektyr. Kopparkastruller fyllda med färsk ekologisk grädde, äkta smör, socker och glykos går här varma från läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127134010
- Titel
- Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
- Författare
- Abi-Khalil, Sandra
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 460 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken "Pärlans konfektyr: Kolor, jazz och bakverk" (Natur och Kultur) är verkligen en liten pärla att njuta av för den som vill göra sin egen kola eller annan konfektyr. En bok att inspireras av för den sötsugne.
Expressen
En fäbless för 30- och 40-talets elegans och ett brinnande intresse för vackra, välgjorda sötsaker är melodin för Pärlans Konfektyr. Kopparkastruller fyllda med färsk ekologisk grädde, äkta smör, socker och glykos går här varma från morgon till kväll och de oemotståndliga kolorna tjusar både gammal och ung.
Nu delar pärlorna med sig av hemligheterna bakom de populära kolorna samt bortglömda bakverk och desserter från 1900-talets svängigaste årtionden. Därtill bjuds det på såväl frisyr- som musiktips för att försätta dig i den omtalade stämning som har blivit Pärlans signum.
Utsedd till Årets Måltidslitteratur Söta bakverk 2013 av Måltidsakademien. Juryns motivering:
"I en träffsäker och rörande retrostil bjuder denna utgåva på läckerhet efter läckerhet, recept efter recept, utan att någonsin bli för snaskig. Det är bara att veckla ut godbitarna och känna den smöriga kolasmaken."
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127134010 -
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 95 sidor.
Nyskick. Inplastad före detta biblioteksbok. Etikett med texten ”makulerad” på insidan av pärmen. Boken är i oläst skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127134010
- Titel
- Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
- Författare
- Abi-Khalil, Sandra
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 460 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken "Pärlans konfektyr: Kolor, jazz och bakverk" (Natur och Kultur) är verkligen en liten pärla att njuta av för den som vill göra sin egen kola eller annan konfektyr. En bok att inspireras av för den sötsugne.
Expressen
En fäbless för 30- och 40-talets elegans och ett brinnande intresse för vackra, välgjorda sötsaker är melodin för Pärlans Konfektyr. Kopparkastruller fyllda med färsk ekologisk grädde, äkta smör, socker och glykos går här varma från morgon till kväll och de oemotståndliga kolorna tjusar både gammal och ung.
Nu delar pärlorna med sig av hemligheterna bakom de populära kolorna samt bortglömda bakverk och desserter från 1900-talets svängigaste årtionden. Därtill bjuds det på såväl frisyr- som musiktips för att försätta dig i den omtalade stämning som har blivit Pärlans signum.
Utsedd till Årets Måltidslitteratur Söta bakverk 2013 av Måltidsakademien. Juryns motivering:
"I en träffsäker och rörande retrostil bjuder denna utgåva på läckerhet efter läckerhet, recept efter recept, utan att någonsin bli för snaskig. Det är bara att veckla ut godbitarna och känna den smöriga kolasmaken."
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127134010 -
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 95 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127134010
- Titel
- Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
- Författare
- Abi-Khalil, Sandra
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 460 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken "Pärlans konfektyr: Kolor, jazz och bakverk" (Natur och Kultur) är verkligen en liten pärla att njuta av för den som vill göra sin egen kola eller annan konfektyr. En bok att inspireras av för den sötsugne.
Expressen
En fäbless för 30- och 40-talets elegans och ett brinnande intresse för vackra, välgjorda sötsaker är melodin för Pärlans Konfektyr. Kopparkastruller fyllda med färsk ekologisk grädde, äkta smör, socker och glykos går här varma från morgon till kväll och de oemotståndliga kolorna tjusar både gammal och ung.
Nu delar pärlorna med sig av hemligheterna bakom de populära kolorna samt bortglömda bakverk och desserter från 1900-talets svängigaste årtionden. Därtill bjuds det på såväl frisyr- som musiktips för att försätta dig i den omtalade stämning som har blivit Pärlans signum.
Utsedd till Årets Måltidslitteratur Söta bakverk 2013 av Måltidsakademien. Juryns motivering:
"I en träffsäker och rörande retrostil bjuder denna utgåva på läckerhet efter läckerhet, recept efter recept, utan att någonsin bli för snaskig. Det är bara att veckla ut godbitarna och känna den smöriga kolasmaken."
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127134010 -
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 95 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127134010
- Titel
- Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
- Författare
- Abi-Khalil, Sandra
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 460 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken "Pärlans konfektyr: Kolor, jazz och bakverk" (Natur och Kultur) är verkligen en liten pärla att njuta av för den som vill göra sin egen kola eller annan konfektyr. En bok att inspireras av för den sötsugne.
Expressen
En fäbless för 30- och 40-talets elegans och ett brinnande intresse för vackra, välgjorda sötsaker är melodin för Pärlans Konfektyr. Kopparkastruller fyllda med färsk ekologisk grädde, äkta smör, socker och glykos går här varma från morgon till kväll och de oemotståndliga kolorna tjusar både gammal och ung.
Nu delar pärlorna med sig av hemligheterna bakom de populära kolorna samt bortglömda bakverk och desserter från 1900-talets svängigaste årtionden. Därtill bjuds det på såväl frisyr- som musiktips för att försätta dig i den omtalade stämning som har blivit Pärlans signum.
Utsedd till Årets Måltidslitteratur Söta bakverk 2013 av Måltidsakademien. Juryns motivering:
"I en träffsäker och rörande retrostil bjuder denna utgåva på läckerhet efter läckerhet, recept efter recept, utan att någonsin bli för snaskig. Det är bara att veckla ut godbitarna och känna den smöriga kolasmaken."
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127134010 -
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 2017. 95 sidor.
Mycket gott skick. Finns stötskada och fläckar som det sig bör på en Kokbok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127134010
- Titel
- Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
- Författare
- Abi-Khalil, Sandra
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 460 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken "Pärlans konfektyr: Kolor, jazz och bakverk" (Natur och Kultur) är verkligen en liten pärla att njuta av för den som vill göra sin egen kola eller annan konfektyr. En bok att inspireras av för den sötsugne.
Expressen
En fäbless för 30- och 40-talets elegans och ett brinnande intresse för vackra, välgjorda sötsaker är melodin för Pärlans Konfektyr. Kopparkastruller fyllda med färsk ekologisk grädde, äkta smör, socker och glykos går här varma från morgon till kväll och de oemotståndliga kolorna tjusar både gammal och ung.
Nu delar pärlorna med sig av hemligheterna bakom de populära kolorna samt bortglömda bakverk och desserter från 1900-talets svängigaste årtionden. Därtill bjuds det på såväl frisyr- som musiktips för att försätta dig i den omtalade stämning som har blivit Pärlans signum.
Utsedd till Årets Måltidslitteratur Söta bakverk 2013 av Måltidsakademien. Juryns motivering:
"I en träffsäker och rörande retrostil bjuder denna utgåva på läckerhet efter läckerhet, recept efter recept, utan att någonsin bli för snaskig. Det är bara att veckla ut godbitarna och känna den smöriga kolasmaken."
Natur & Kultur Allmänlitteratur 9789127134010 -
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 95 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127134010
- Titel
- Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
- Författare
- Abi-Khalil, Sandra
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 460 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken "Pärlans konfektyr: Kolor, jazz och bakverk" (Natur och Kultur) är verkligen en liten pärla att njuta av för den som vill göra sin egen kola eller annan konfektyr. En bok att inspireras av för den sötsugne.
Expressen
En fäbless för 30- och 40-talets elegans och ett brinnande intresse för vackra, välgjorda sötsaker är melodin för Pärlans Konfektyr. Kopparkastruller fyllda med färsk ekologisk grädde, äkta smör, socker och glykos går här varma från morgon till kväll och de oemotståndliga kolorna tjusar både gammal och ung.
Nu delar pärlorna med sig av hemligheterna bakom de populära kolorna samt bortglömda bakverk och desserter från 1900-talets svängigaste årtionden. Därtill bjuds det på såväl frisyr- som musiktips för att försätta dig i den omtalade stämning som har blivit Pärlans signum.
Utsedd till Årets Måltidslitteratur Söta bakverk 2013 av Måltidsakademien. Juryns motivering:
"I en träffsäker och rörande retrostil bjuder denna utgåva på läckerhet efter läckerhet, recept efter recept, utan att någonsin bli för snaskig. Det är bara att veckla ut godbitarna och känna den smöriga kolasmaken."
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127134010 -
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 95 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127134010
- Titel
- Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
- Författare
- Abi-Khalil, Sandra
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 460 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken "Pärlans konfektyr: Kolor, jazz och bakverk" (Natur och Kultur) är verkligen en liten pärla att njuta av för den som vill göra sin egen kola eller annan konfektyr. En bok att inspireras av för den sötsugne.
Expressen
En fäbless för 30- och 40-talets elegans och ett brinnande intresse för vackra, välgjorda sötsaker är melodin för Pärlans Konfektyr. Kopparkastruller fyllda med färsk ekologisk grädde, äkta smör, socker och glykos går här varma från morgon till kväll och de oemotståndliga kolorna tjusar både gammal och ung.
Nu delar pärlorna med sig av hemligheterna bakom de populära kolorna samt bortglömda bakverk och desserter från 1900-talets svängigaste årtionden. Därtill bjuds det på såväl frisyr- som musiktips för att försätta dig i den omtalade stämning som har blivit Pärlans signum.
Utsedd till Årets Måltidslitteratur Söta bakverk 2013 av Måltidsakademien. Juryns motivering:
"I en träffsäker och rörande retrostil bjuder denna utgåva på läckerhet efter läckerhet, recept efter recept, utan att någonsin bli för snaskig. Det är bara att veckla ut godbitarna och känna den smöriga kolasmaken."
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127134010 -
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 95 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127134010
- Titel
- Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
- Författare
- Abi-Khalil, Sandra
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 460 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken "Pärlans konfektyr: Kolor, jazz och bakverk" (Natur och Kultur) är verkligen en liten pärla att njuta av för den som vill göra sin egen kola eller annan konfektyr. En bok att inspireras av för den sötsugne.
Expressen
En fäbless för 30- och 40-talets elegans och ett brinnande intresse för vackra, välgjorda sötsaker är melodin för Pärlans Konfektyr. Kopparkastruller fyllda med färsk ekologisk grädde, äkta smör, socker och glykos går här varma från morgon till kväll och de oemotståndliga kolorna tjusar både gammal och ung.
Nu delar pärlorna med sig av hemligheterna bakom de populära kolorna samt bortglömda bakverk och desserter från 1900-talets svängigaste årtionden. Därtill bjuds det på såväl frisyr- som musiktips för att försätta dig i den omtalade stämning som har blivit Pärlans signum.
Utsedd till Årets Måltidslitteratur Söta bakverk 2013 av Måltidsakademien. Juryns motivering:
"I en träffsäker och rörande retrostil bjuder denna utgåva på läckerhet efter läckerhet, recept efter recept, utan att någonsin bli för snaskig. Det är bara att veckla ut godbitarna och känna den smöriga kolasmaken."
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127134010
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn