Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Stora veckans favoriter Middag på bara 30 minuter

Stora veckans favoriter Middag på bara 30 minuter

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2018. 253 sidor.

Nära nyskick. Utgiven av Norstedts 2018. Avancerade kokkonster i all ära, men i vardagen är det snabba och enkla recept som står överst på önskelistan för många. "Stora veckans favoriter" är därför full av rätter som alla gillar och tar högst 30 minuter att laga. Spännande smaker från olika delar av världen, middagar som även blir perfekta lunchlådor, rätter med extra mycket grönt och goda lösningar för middagsresterna. Ett kapitel för helgen, kockskola för barnen och inköpslistor för matkassar som ger tre måltider. ///// Gradering: Nära nyskick

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113084619
Titel
Stora veckans favoriter : middag på bara 30 minuter
Författare
Begner, Sara
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2018
Omfång
253 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
196 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
975 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Stora veckans favoriter är en bok för dig som lever i verkligheten och vill få plats med hela livet varje dag. Tanken är att recepten ska vara lätta att laga och vara precis så där lagom nyttiga så att inte delar av familjen slår bakut. Det är dessutom en bok som svarar på den eviga frågan - vad ska vi äta till middag ikväll? Längs vägen hittar du mängder av smarta tips på hur rätterna kan förenklas eller varieras utan att du ska behöva slå knut på dig själv.

Boken har delats in i olika avsnitt med allt från allt-i-ett-middagar som kräver minimalt med disk och smarta rätter för matlådan till busenkla recept med steg-för-steg bilder så att barnen kan laga mat själva och en hel del godsaker att prova till helgen. Har du svårt att få till veckohandlingen så har du här ett kapitel med tre middagar i en matkasse, det är lagom framförhållning hemma i köket!

Här hittar du dina nya favoriter som du känner att du kan lyckas med. Avancerade kokkonster i all ära, men mindre tid vid grytorna ger mer tid över åt umgänge och annat roligt!