Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Veckans vego : grön middag på bara 30 minuter

Veckans vego : grön middag på bara 30 minuter

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 189 sidor.

Nyskick. Med rätt knep och lite planering går det lätt att laga god och variationsrik grön middag på under en halvtimme. Här hittar du allt som får din vardag att bli enklare - med tydliga och temabaserade kapitel som har lösningarna på de vanligaste vardagsproblemen. Och allt är vegetariskt! Inköpslistor för olika matsedlar, 1 matkasse - 3 middagar, allt-i-en-gryta-recept, supersoppor och matiga sallader, budgetveckan i slutet på månaden, 2 för 1: middag och matlåda, och fantastiskt smarta menyer med tidsscheman som gör att du blir supereffektiv i köket och faktiskt vågar bjuda hem folk på fredagskvällen efter jobbet! Alla recept är årstids- och säsongsbundna och boken är späckad med tids- och energisparande tips för både köket och mataffären. Här finns också knep för hur du tar vara på resterna och hur du lätt varierar de vanligaste vardagsrätterna så att du slipper tröttna på dem. Dessutom innehåller boken ett gediget råvaruregister så att du lätt kan slå upp den ingrediens du är sugen på och hitta massor med recept som innehåller just den. Ytterligare författare: Begner, Sara Ytterligare fotografer: Kleinschmidt, Wolfgang

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113066950
Titel
Veckans vego : grön middag på bara 30 minuter
Författare
Begner, Sara
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2015
Omfång
189 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
195 x 234 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
775 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Med rätt knep och lite planering går det lätt att laga god och variationsrik grön middag på under en halvtimme. Här hittar du allt som får din vardag att bli enklare - med tydliga och temabaserade kapitel som har lösningarna på de vanligaste vardagsproblemen. Och allt är vegetariskt!

Inköpslistor för olika matsedlar, 1 matkasse - 3 middagar, allt-i-en-gryta-recept, supersoppor och matiga sallader, budgetveckan i slutet på månaden, 2 för 1: middag och matlåda, och fantastiskt smarta menyer med tidsscheman som gör att du blir supereffektiv i köket och faktiskt vågar bjuda hem folk på fredagskvällen efter jobbet!

Alla recept är årstids- och säsongsbundna och boken är späckad med tids- och energisparande tips för både köket och mataffären. Här finns också knep för hur du tar vara på resterna och hur du lätt varierar de vanligaste vardagsrätterna så att du slipper tröttna på dem. Dessutom innehåller boken ett gediget råvaruregister så att du lätt kan slå upp den ingrediens du är sugen på och hitta massor med recept som innehåller just den.