Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sigrid ett svin

Sigrid ett svin

Inbunden bok

Mycket gott skick. BonnierCarlsen. 2004. opaginerad, 32 s. Inbunden. Vissa hanteringsspår på pärmen. Sigrid gillar inte att hålla på och tvätta händerna före maten och borsta tänderna när man ska sova. Det är ett himla lirkande från föräldrarna, men Sigrid är bestämd. Hennes vilja är stark och tydlig. Bäst gillar Sigrid att leka i skogen. Där har hon sina kompisar - som är vildsvin. Tillsammans rullar de sig i lera och leker och leker. När Sigrid stannar i skogen för länge lockar familjen med bullar och saft. Och sakta, men inte utan tvekan, väljer Sigrid att komma hem, och hon till och med tvättar sig frivilligt. En rolig bok om det lilla barnets bångstyriga vilja...

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789163842658
Titel
Sigrid ett svin
Författare
Sara Kadefors
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2004
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
196 x 268 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
277 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lika rak som tidigare är Sara Kadefors när hon vänder sig till små barn med bilderboken om Sigrid. Annika Johanssons originellt humoristiska illustrationer och Sara Kadefors kaxiga berättelse passar ihop som hand i handske.Sigrid gillar inte att hålla på och tvätta händerna före maten och borsta tänderna när man ska sova. Det är ett himla lirkande från föräldrarna, men Sigrid är bestämd. Hennes vilja är stark och tydlig. Bäst gillar Sigrid att leka i skogen. Där har hon sina kompisar - som är vildsvin. Tillsammans rullar de sig i lera och leker och leker.  När Sigrid stannar i skogen för länge lockar familjen med bullar och saft. Och sakta, men inte utan tvekan, väljer Sigrid att komma hem, och hon till och med tvättar sig frivilligt.  En rolig bok om det lilla barnets bångstyriga vilja...Sara Kadefors har tidigare skrivit Slangbellanprisvinnaren Långlördag i city och Augustprisvinnaren Sandor slash Ida. Hon skriver även dramatik för Kungliga Dramatiska teatern där hon är aktuell med pjäsen Hänga ut våren 2004 och novellfilms- och långfilmsmanus för teve och film. Hon har tidigare arbetet som journalist på Sveriges Radio och på Sveriges Television. Annika Johansson är konstnär verksam i Göteborg.  Det här är Sara Kadefors och Annika Johanssons första bilderbokssamarbete.