Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
MORMORSRUTOR : 25 virkprojekt för hela hemmet

MORMORSRUTOR : 25 virkprojekt för hela hemmet

av

Nyskick. FÖRLAGSNY, se fler bilder! --- Inbunden. Antal sidor: 142. Förlag: Ica Bokförlag, 2012. Dimensioner: 210 x 210 mm. --- Den klassiska mormorsrutan har fått en välförtjänt renässans, och det är inte svårt att förstå varför. De färgsprakande rutorna är superenkla att göra, härliga att titta på och kan sättas ihop till allt från filtar till lampskärmar. I Virka mormorsrutor får du inspiration och beskrivningar till en rad spännande projekt till ditt hem. Låt de läckra rutorna pryda gardiner, sittpuffar och dukar, eller bli till personliga kuddöverdrag, tehuvor och shoppingväskor. De tydliga steg-för-steg-beskrivningarna gör det lätt att lyckas, även om du aldrig tidigare hållit i en virknål. Och när du väl kommit igång med de färgglada, hemtrevliga små rutorna kommer du garanterat att vara fast! --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

MORMORSRUTOR : 25 virkprojekt för hela hemmet MORMORSRUTOR : 25 virkprojekt för hela hemmet MORMORSRUTOR : 25 virkprojekt för hela hemmet

Förlagsfakta

ISBN
9789153438045
Titel
Mormorsrutor : 25 mormorsrutor för hela hemmet
Författare
Sarah London
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsdatum
20121029
Omfång
142 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
210 x 210 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
586 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den klassiska mormorsrutan har fått en välförtjänt renässans, och det är inte svårt att förstå varför. De färgsprakande rutorna är superenkla att göra, härliga att titta på och kan sättas ihop till allt från filtar till lampskärmar. I Virka mormorsrutor får du inspiration och beskrivningar till en rad spännande projekt till ditt hem. Låt de läckra rutorna pryda gardiner, sittpuffar och dukar, eller bli till personliga kuddöverdrag, tehuvor och shoppingväskor. De tydliga steg-för-steg-beskrivningarna gör det lätt att lyckas, även om du aldrig tidigare hållit i en virknål. Och när du väl kommit igång med de färgglada, hemtrevliga små rutorna kommer du garanterat att vara fast!