Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
New Nordic kitchen : nature, flavours and philosophy

New Nordic kitchen : nature, flavours and philosophy

Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2017. 235 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband. Överdådigt rikt, vackert, instruktivt och aptitretande illustrerad med härliga foton i färg. "Winner of the Gourmand World Cookbook Awards 2016 for Best Scandinavian Cookbook". På engelska. (In English.)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789113076676
Titel
New Nordic kitchen : nature, flavours and philosophy
Författare
Schildt Landgren, Margareta
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2017
Omfång
235 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
196 x 231 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
836 g
Språk
English
Baksidestext
Nordisk matlagning är bäst i världen och matintresserade från hela världen reser hit speciellt för att besöka krogar som Restaurang Frantzén, Noma och Fäviken. Nya nordiska köket är en hyllning till allt som gör vår mat så speciell - de naturliga råvarorna från skog och mark, odlade grödor och uppfödda djur från ett allt mer ekologiskt jordbruk, och fisken från våra rena och kalla hav och många insjöar.

I den här boken träffar vi bland annat Claus Meyer, grundaren till Noma och en förgrundsperson inom den nya nordiska matlagningen, vi går på promenad i skogen med Roland Rittman, en hängiven expert på ätbara vilda örter och andra växter, och vi besöker ishotellet i Jukkasjärvi där ren och röding är stående inslag på vintermenyn.