Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Urspårad

Urspårad

Inbunden bok Wahlström & Widstrand. 2003. 303 sidor.

Mycket gott skick. Thriller. Inbunden. Pappband. 303 s. Mycket gott skick. Lite gulnade snitt. Gåvotext skriven på försättsbladet. Skyddsomslag i gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9146202692
Titel
Urspårad
Författare
James Siegel
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2003
Omfång
303 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
542 g
Språk
Svenska
Baksidestext
För Charles börjar det som en alldeles vanlig vardagsmorgon - tills han på pendeltåget hamnar bredvid den förföriska mystiska Lucinda - ett möte som får hans liv att spåra ur för alltid. Han blir ohjälpligt förälskad och en kväll tar de in på ett sjabbigt hotell. Men romantiken förbyts i våld och total förnedring då en brutal främling tränger sig in på rummet. Eftersom de båda är gifta på varsitt håll vågar de inte göra någon polisanmälan. Istället hamnar Charles i en mardrömslik spiral av lögner, utpressning och mord. Allt tvingas han sätta på spel: sin moral, sin familjs trygghet, sin karriär. Och vad var hon egentligen ute efter, den vackra sexiga Lucinda? James Siegels Hitchcockinspirerade thriller har blivit en stor succé i hemlandet USA. Övers: Love Kellberg