Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Trasmattans ränder - En missionärs berättelse

Trasmattans ränder - En missionärs berättelse

Inbunden bok. Förlag Hede. 1 uppl. 2021. 174 sidor.

Nyskick. ”Då jag var barn fick man nya kläder då de gamla blev för små, eller kanske så slitna att de inte kunde användas. Men visst kunde de återanvändas. Allt klipptes till smala remsor och slogs in i mattvarpen, där det blev en ny uppgift för trasorna. Sådana är våra liv också. Se på ränderna och kom ihåg de olika händelserna. Alla minnen är inte rosa eller gröna, men med grått och svart in emellan blir det en vacker kombination.”
Så skriver Sirkka-Liisa Marin, född i krigstid 1938, i Karhula i sydöstra Finland. Hon var ett av de 70.000 barn som skickades till främmande land, och redan hade mött ondskan i världen. Hon såg sina föräldrar från tåget, de bara vände ryggen mot henne där på perrongen. Och hon undrade: Varför?
”Packa och flytta har varit min vardag genom åren, och jag har trivts med variation och nya utmaningar”, skriver Sirkka-Liisa och berättar om missionärs upplevelser från bl.a. Grönland, SriLanka, Marocko, Israel, Albanien, Brasilien, Argentina, Indien och Ryssland inklusive Sibirien.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK