Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Alla tiders bröd

Alla tiders bröd

Inbunden bok. Natur & Kultur. 2000. 127 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127353145
Titel
Alla tiders bröd
Författare
Nilson, Siv
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2000
Omfång
127 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
627 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nybakat bröd har i alla tider satt guldkant på tillvaron och det finns många läckra brödsorter. Ingredienserna är få och de har inte förändrats speciellt mycket sedan stenåldern. Nu verkar hembakandet ha ökat igen, och alla frågar efter bra recept.

Bröd smakar olika över hela världen – samma bröd kan faktiskt smaka olika från gång till gång och beroende på vem som bakat det. Och det är det som gör brödbaket så spännande. I denna bok får man lära sig brödbak från grunden. Här finns ett hundratal bra recept på välsmakande matbröd för både vardag och fest, enkla, snabb-bakade och mer avancerade. Tyskt ölbröd, norrändska messmörslimpor, ryska grovlimpor, vitlöks- och svampbröd, danska ostbirks och irländska potatisbröd är bara några av bokens läckerheter.
Smörgås är populär och nyttig mat och författarna ger också exempel på goda och festliga smörgåsrecept.

Siv och Key L Nilson är en välkänd duo inom matområdet – hon skriver och han fotograferar – och de har samarbetat i ett stor antal läckra mat- och reseböcker.